Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai puternica armata despre care nu s-a auzit niciodata

Adevărul Adevărul,
Cea mai puternica armata despre care nu s-a auzit niciodata

Emiratele Arabe Unite isi incordeaza muschii militari intr-o haotica post-Primavara araba, din Orientul Mijlociu. continuă pe Adevărul

FOTO+ VIDEO Un politist din Arges care a salvat doua femei de la moarte a primit cea mai inalta distinctie a MAI

Vlad Florian Alexandru, politistul care la sfarsitul lunii trecute s-a aruncat in flacari pentru a salva doua femei, a primit cea mai inalta distinctie a Ministerului de Interne, Placheta de Onoare a MAI.

Cea mai noua metoda de plata este mai simpla si decat Apple Pay

Nymi este o bratara care vrea sa faca platile mai usoare ca oricand, folosindu-se de ritmul tau cardiac pentru a-ti verifica identitatea. La momentul in care a fost implementata, plata cu cardul bancar era cea mai simpla metoda existenta pe piata. Lucrurile s-au schimbat intre timp, majoritatea oamenilor au acum mai mult de un singur card bancar, iar metode precum Apple Pay sunt prezentate ca niste alternative mult mai simple. Apple Pay nici nu a apucat sa fie adoptata de [].

Mecanicii de locomotiva din Germania au inceput cea mai lunga greva din ultimii 20 de ani. Vezi care e motivul conflictului

Mecanicii de locomotiva din Germania au inceput miercuri o greva de protest de patru zile, cea mai lunga greva din ultimii 20 de ani, care ameninta sa afecteze prima economie europeana si a declansat o rara.

FOTO La Arad s-a deschis cea mai mare zona de entertainment dintr-un centru comercial

In Galleria Arad a fost deschisa cea mai mare zona de entertainment din regiune. Mai exact, investitia GTC Romania in amenajarea zonei de entertainment din Galleria Arad s-a ridicat la un milion de euro.

Perchezitii DIICOT la cea mai importanta retea de prostituate de lux din vestul tarii. Politistii si procurorii au descins in mai multe pensiuni si hoteluri din Timisoara

Perchezitii de amploare la Timisoara, la cea mai importanta retea de prostituate de lux din vestul tarii. Procurorii de la DIICOT si politistii de la Crima Organizata au descins, joi dimineata, la mai multe.

Cea mai scumpa casa din SUA, scoasa la vanzare

Cea mai scumpa casa din Statele Unite a fost scoasa la vanzare. Imobilul costa 195 de milioane de dolari, are 12 dormitoare si 23 de bai. Suprafata construita este aproape 5 mii de metri patrati si.

Cea mai tanara membra din istoria Congresului american

Cea mai tanara membra din istoria Congresului american a fost aleasa in statul New York. Elise Stefanik are 30 de ani si a candidat din partea republicanilor.

Lupita Nyongo, una dintre Femeile Anului 2014! Iata cum arata in cea mai noua campanie Lancome!

Rujurile in culori indraznete sunt ceva la orddinea zilei pentru Lupita Nyongo, actrita obisnuind adesea sa-si coloreze buzele in culori puternice care contrasteaza perfect cu pielea ei de abanos. La fel apare Lupita si in noua campanie publicitara Lancome.

Alege cea mai sanatoasa paine pentru tine

Paine alba sau neagra? Graham sau de secara? Atatea sortimente, iar tu nu stii ce sa alegi si in functie de ce criterii. Potrivit nutritionistilor, trebuie sa tinem cont si de problemele de sanatate pe care le avem.

Cum alegi cea mai sanatoasa paine

Paine alba sau neagra? Graham sau de secara? Atatea sortimente, iar tu nu stii ce sa alegi si in functie de ce criterii. Potrivit nutritionistilor, trebuie sa tinem cont si de problemele de sanatate pe care le avem.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )