Libnet.ro
UNICEF

05:15

Cea mai puternica tara din UE, acuzata de discriminare. Masura luata de nemti fata de celelalte state din Europa

Antena3 Antena3,
Cea mai puternica tara din UE, acuzata de discriminare. Masura luata de nemti fata de celelalte state din Europa

Berlinul a anuntat ieri ca vrea sa introduca taxa de autostrada pentru soferii STRAINI. Imediat dupa ce aceasta veste a ajuns la Bruxelles au existat mai multe voci care acuza Germania de discriminare si de. continuă pe Antena3

Wal-Mart este cea mai mare companie din lume, urmata de Shell si ExxonMobil - top Fortune

Gigantul american al distributiei Wal-Mart este cea mai mare companie din lume in termeni de cifra de afaceri, devansand mai multe societati petroliere precum Shell sau ExxonMobil, potrivit clasamentului revistei Fortune, publicat luni si citat de AFP.

SIF Muntenia - cea mai mare apreciere din BET-FI

Actiunile SIF Muntenia SIF4) au marcat cea mai mare crestere dintre titlurile incluse in indicele BET-FI, in perioada 8 iunie-8 iulie 2014, subclasand astfel SIF Moldova SIF2), care a ocupat prima pozitie, in ultimele saptamani, potrivit calculelor ziarului BURSA.

Scolari: Cea mai proasta zi din viata mea

Antrenorul Luiz Felipe Scolari a descris infrangerea suferita cu 7-1 in fata Braziliei drept cea mai proasta zi din viata sa si si-a asumat intreaga raspundere.

Romania, a 26-a cea mai riscanta tara pentru afaceri din 43 analizate

Tara noastra ocupa locul 26 in topul celor mai riscante destinatii pentru afaceri, in care au fost analizate 43 de tari, fiind mai sigur sa faci afaceri in state precum Bulgaria, Ungaria, China, Chile si Malaysia, potrivit unui clasament realizat de Bloomberg.

Luiz Felipe Scolari, dupa 1-7 cu Germania: Cea mai urata zi din viata mea

Selectionerul nationalei Braziliei, Luiz Felipe Scolari, si-a asumat responsabilitatea infrangerii categorice din semifinalele Cupei Mondiale, 1-7 cu Germania, si a declarat ca a avut parte de cea mai urata.

webPR: Links Associates anunta afilierea in Romania si Serbia la cea mai mare companie de PR din lume, Edelman

Bucuresti, 7 iulie 2014: Compania de comunicare Links Associates a semnat recent un contract exclusiv de afiliere pentru Romania si Serbia la Edelman, cea mai mare companie de PR din lume, parteneriat care pentru Links Associates inseamna acces la o retea globala cu 65 de birouri si peste 5. 000 de angajati iar pentru Edelman, consolidarea prezentei in Europa de Sud-Est.

VIDEO Bullets over Lipscani, cea mai buna comedie din teatrul independent, revine sambata la Godot

Sa zicem ca esti un tanar detectiv sub acoperire si, intr-o noapte, primesti vizita unei superbe roscate descreierate, care iti cere sa-l cauti pe un anume Dumnezeu. Apoi te prinzi ca tipa e criminala in serie si sa vezi chestie!), numitul Dumnezeu e mort, iar ea te seduce si e croita sa te ucida si pe tine. La scurt timp dupa, primesti vizita unui barbat inalt, cu coasa, in haine negre. E Moartea si a venit sa te ia, dar e obosit, nervos, nu mai are bani, ar bea niste apa, tu n-ai chef sa dai coltul, asa ca ii propui sa faceti un Mortal Kombat impreuna, caci Moartea tocmai se scapase ca ii plac jocurile la nebunie.

Faze Tari: Povestea trista a unei fetite de 11 ani captive in trupul unei batrane de 80; Au furat cu TIR-urile marfa de 36.000.000 de dolari; Cea mai plictisitoare slujba din lume. Pentru 2.000 de dolari pe luna trebuie sa stai sa vezi cum se usuca vopse

Prostituatele romance din Irlanda, platite cu 1. 200 de euro sa se intoarca acasa. Patru prostituate din Romania au primit cate 1. 200 de euro. Nu suntem goale, ne-am imbracat in vopsea!Explozie de culoare si femei golase la Festivalul de picturi pe corp din Austria. Gheise, supereroine si sirene.

Cea mai scumpa cafea din lume este realizata din excremente de pisica si poate costa 500$

Daca in mod normal o ceasca de cafea ar putea fi achizitionata pentru pretul de 3 sau 5 dolari intr-un restaurant, valoarea poate creste pana la fabuloasa suma de 500 de dolari, scrie Bloomberg .

Firma romaneasca Links Associates se afiliaza la cea mai mare companie de PR din lume

Compania romaneasca de comunicare Links Associates a semnat un contract exclusiv de afiliere la Edelman, cea mai mare companie de PR din lume.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )