Libnet.ro
UNICEF

21:16

Cea mai ridicată temperatură înregistrată de om a fost creată în laboratoarele CERN

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cea mai ridicată temperatură înregistrată de om a fost creată în laboratoarele CERN

Oamenii de ştiinţă de la CERN au reuşit să producă cea mai ridicată temperatură cunoscută de om, de 100. 000 de ori mai mare decât cea aflată în interiorul Soarelui, cercetătorii obţinând temperatura de 5,5 trilioane de grade prin ciocnirea ionilor de plumb, informează Daily Mail, conform surselor de presă. continuă pe Ziarul Bursa

Apple, cea mai valoroasă companie din istorie

Compania americană Apple a devenit ieri cea mai valoroasă companie a tuturor timpurilor, cu o valoare de piaţă de aproximativ 623 de miliarde de dolari, informează BBC News, conform surselor de presă.

Dragnea: Dacă CCR ar fi luat altă decizie, am fi asistat la cea mai mare fraudă

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, astăzi, înaintea şedinţei USL, că, în opinia sa, datele Ministerului Administraţiei şi Internelor care vor ieşi la iveală vor arăta că, dacă Curtea Constituţională CCR) ar fi luat o altă decizie referitoare la referendum, s-ar fi asistat la cea mai mare fraudă din istoria lumii în materie electorală, potrivit surselor de presă.

Liviu Dragnea (PSD): Datele vor arata ca, daca CCR ar fi luat alta decizie, am fi asistat la cea mai mare frauda

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, inaintea sedintei USL, ca, in opinia sa, datele MAI care & ;vor iesi la iveala& ; vor arata ca, daca CCR ar fi luat o alta decizie referitoare la referendum, s-ar fi asistat la & ;cea mai mare frauda din istoria lumii& ; in materie electorala, transmite Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )