Libnet.ro
UNICEF

21:45

Cea mai temuta femeie-interlop din Spania e o romanca. Cati ani de inchisoare a primit spaima Madridului

Adevărul Adevărul,
Cea mai temuta femeie-interlop din Spania e o romanca. Cati ani de inchisoare a primit spaima Madridului

Alina Stoica, romanca poreclita spaima Madridului, a fost trimisa in judecata inca din luna martie. Cunoscuta pentru ca si-a construit un adevarat imperiu in capitala Spaniei, ea controla o vasta retea de prostitutie, iar la ordinele sale se aflau sute de interlopi. continuă pe Adevărul

Alina Stoica, cea mai temuta femeie interlop din Spania. Ce se intampla acum cu Spaima Madridului

Romanca supranumita Spaima Madridului se numeste Alina Stoica si a ajuns sa fie cunoscuta in lumea infractorilor de peste hotare. Aceasta a devenit cea mai temuta femeie-interlop din Spania, fiind originara din Galati si incetul cu incetul si-a croit un drum prin comunitatea infractionala din respectiva tara. De curand s-a aflat si ca femeia si-a .

Cine este si cum arata cea mai frumoasa femeie din Romania. Cum planuieste tanara sa devina Miss Universe 2019. Foto

In clasamentul tarilor care au cele mai frumoase femei din lume intra si Romania, darcine este cea mai cea? Cum planuieste tanara sa devina Miss Universe 2019? Cine este si cum arata cea mai frumoasa femeie din Romania? Dupa o absenta de un an, Romania revine in competitia Miss Universe. De aceasta data, ne va .

Vine PRAPADUL peste ROMANIA! Va fi CEA MAI GREA IARNA din ultimii 30 DE ANI! DETALII de la METEOROLOGI

Meteorologii au anuntat cum va fi vremea in aceasta iarna. Din pacate, vom avea parte de cea mai grea iarna din ultimii zeci de ani, conform prognozelor.

Cea mai cumplita iarna din istoria Romaniei! O intreaga familie cu 12 copii a murit de frig. Deszapezire cu tancurile armatei

Romania a fost lovita de numeroase ori de ierni extreme. in ultimul secol, romanii au fost testati si au avut parte de nameti inalte de cinci metri si viscole care au durat saptamani in sir. Care au fost cele mai grele ierni? Cea mai cumplita iarna din Romania Pe timpul in care nu existau avertizarile .

Cea mai GREA IARNA din ULTIMII 100 DE ANI. Director ANM: Frigul ar putea tine pana la finele lunii APRILIE

Iarna isi va intra in curand in drepturi depline si va fi, potrivit ANM, cea mai aspra din ultimii 100 de ani. Avertismentul a fost lansat luni chiar de catre directorul general al ANM, Elena.

Transalpina,cea mai inalta sosea din Romania, vazuta toamna din drona - VIDEO spectaculos

Un clip realizat de Alexandru Buduran alias Alexs Bird, cu drona, in zona care imprejmuieste Transalpina, cea mai inalta sosea din Romania, a devenit rapid viral pe net. Filmarea a fost.

BURSELE DIN LUME Bursele din Europa, in cea mai slaba zi din ultimele sase saptamani

Pietele din Europa au urmat un curs negativ ieri, consemnand cea mai slaba evolutie zilnica din ultimele sase saptamani, in contextul revenirii temerilor legate de rezultatul negocierilor comerciale SUA-China. Presedintele american Donald Trump a amenintat, marti, ca va majora tarifele vamale pe importurile din China, daca nu va ajunge la un acord comercial cu Beijingul.

FOTOCum s-a derulat prima parte a colaborarii romano-spaniole derulata de Colegiul Tehnic Edmond Nicolau. Participanta: Cea mai buna experienta din viata mea

Primul schimb de tineri romano-spaniol, din cadrul proiectului Challenge to change, Challenge to exchange Alternative for a Healthy Inclusive Society, realizat cu sprijinul Comisiei Europene in cadrul Programului Erasmus+ s-a finalizat cu succes.

E OFICIAL: Cel mai slab LEU din istorie! BNR tocmai a facut anuntul

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat un curs de referinta de 4,7729 leieuro, 4,3159 leidolar,5,5938 leilira sterlina, 4,3586 leifranc elvetian. Este cea mai ridicata valoare din istorie atinsa.

Cum a ajuns o romanca sa fie cea mai buna jucatoare de fotbal tenis din lume

Putina lume stie ca dintre disciplinele sportive unde avem cele mai bune jucatoare din lume se numara si fotbal tenisul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )