Libnet.ro
UNICEF

15:45

Cei mai buni studenti doctoranzi din tara vor primi burse de merit de la Guvern

Adevărul Adevărul,
Cei mai buni studenti doctoranzi din tara vor primi burse de merit de la Guvern

Executivul a aprobat acordarea, in anul 2018, a sapte Burse de excelenta ale Guvernului in valoare de 2. 500 de lei fiecare si a altor sase Burse nominale pe domenii) a cate 2. 000 de lei, pentru studentii doctoranzi. continuă pe Adevărul

Cei mai talentati tineri dansatori din Italia, invitati sa danseze in Romania

In perioada 17-18 februarie, Italia si-a desemnat cei mai talentati tineri dansatori, in cadrul Concursului International de Dans de la Udine. Aproape 200 de dansatori din intreaga Italie, dar si din Slovenia,.

Digital Top 50 cauta cei mai buni antreprenori din Romania. Premiu de 50.000 euro

Investitorii Google, McKinseyCompany si Rocket Internet cauta startup-uri din domenii precum digital si tehnologii cu impact social pentru Digital Top 50 Awards . Inscrierile sunt deschise pana pe 1 aprilie.

Unul dintre cei mai importanti investitori: O problema mare in Silicon Valley - este prea usor sa obtii bani

Bill Gurley, unul dintre cei mai mari invesitotori din Statele Unite atrage atentia ca exista o porblema sistematica in Silicon Valley ratele dobanzilor sunt prea mici, iar capitalul din piata e prea mare, o combinatie periculoasa si fara precedent. Cu alte cuvinte, el atrage atentia ca startup-urile obtin prea usor finantari prea mari, ceea ce este anormal si ar putea insemna ca multe dintre aceste startup-uri sunt umflate, iar antreprenorii buni sunt dezavantajati de situatie.

Test de cultura generala despre cei mai inalti munti din lume. Care se afla pe locul al doilea, dupa Everest?

Va propunem un test de cultura generala despre cei mai inalti munti din lume. Ne puteti scrie la sectiunea de comentarii cate dintre raspunsuri ati stiut.

Lovitura grea pentru Timisoara. Mesajul transmis de unul dintre cei mai mari oameni de cultura

Unul dintre cei mai cunoscuti oameni de cultura dati de Timisoara in ultimul secol, Ioan Holender, a anuntat ca renunta la functia de presedinte onorific al Asociatiei Timisoara Capitala Culturala.

Unul dintre cei mai cunoscuti rockeri din Romania sustine legalizarea canabisului

Unul dintre cei mai cunoscuti solisti vocal de rock din Romania a anuntat ca de acum se va implica activ in sustinerea legalizarii in Romania a canabisului medicinal. Leo Iorga, solistul trupei Pacifica, a.

Coloana de camioane la iesirea din tara prin PTF Nadlac II. Unii soferi claxoneaza in semn de protest dupa ce au asteptat cateva ore pentru control

O coloana de camioane de aproximativ cinci kilometri este formata la iesirea din tara prin Punctul de Trecere a Frontierei PTF) Nadlac II, respectiv pe autostrada pan-europeana, soferii reclamand ca asteapta de cateva ore pentru controlul documentelor, astfel ca unii au protestat spontan claxonand insistent, relateaza News. ro.

Firmele mici si mijlocii din Romania vor putea lua noi credite printr-un imprumut de 75 de milioane de euro primit de Banca Transilvania de la Banca Europeana de Investitii

Aproximativ 3. 000 de firme mici si mijlocii din Romania vor putea obtine credite in conditii avantajoase in urma unui imprumut de 75 de milioane de euro obtinut de Banca Transilvania de la Banca Europeana de Investitii, a informat marti BEI, intr-un comunicat remis StartupCafe. ro.

Oscar 2018: filmele in care sa ii vezi pe cei mai buni actori de anul acesta

Ca in fiecare an, competitia de la categoria cel mai bun actor de la premiile Oscar 2018 este acerba. Avem protagonisti in filme de dragoste, filme istorice si filme care nu se pot hotari daca sunt horror sau comedie, asa ca alegerea este cel putin dificila. Premiile Academiei Americane de Film sau, asa cum [].

Romania, cuprinsa de ger. Ninsori in mai multe regiuni din tara. Prognoza meteo pentru zilele urmatoare

Cerul va avea innorari in cea mai mare parte a tarii, mai persistente in jumatatea de sud-vest. Se vor semnala precipitatii slabe sub forma de ploaie, lapovita si ninsoare in Oltenia si in Banat si pe.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )