Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cei mai destepti copii din lume

Adevărul Adevărul,
Cei mai destepti copii din lume

Premisa cartii lui Amanda Ripley este arhicunoscuta nu exista tari cu crestere economica si indicatori de dezvoltare fara un sistem educational performant. Aceasta concluzie banala pare tot mai mult ignorata, cu urmarile pe care le stim prea bine. continuă pe Adevărul

Cele mai fericite tari din lume au patru lucruri in comun

Fericirea nu este doar o stare mentala, ci un efect al sistemului de sanatate publica, deprosperitate economicasi de politici guvernamentale. Primele tari clasate intopul celor mai.

Cele mai ciudate bancnote din lume. Pe ele apar femei cu sanii la vederesau locuintele unor lideri nationali

Clasamentul bancnotelor ciudate a fost intocmit de specialistii de la Banca Federala a Statelor Unite, care au dorit sa faca o comparatie intre grafica de pe banii americani si cea de pe banii altor state. Cu.

Scandal in tenis, dupa ce Eugenie Bouchard a fost prezentata drept cea mai sexy jucatoare din lume

Organizatorii turneului de tenis de la Bogota au atras numeroase critici dupa ce au anuntat intr-un .

Ea este fiica unor actori celebri la Hollywood! Parintii sunt doi dintre cei mai frumosi actori din SUA! Seamana leit cu mama ei!

Ce poate iesi din povestea de dragoste a unui actor celebru si chipes cu o actrita care a facut victime cu frumusetea ei naucitoare? O fiica superba care mosteneste tot ce-i mai bun de la parintii ei,.

Cele mai populare destinatii de vacanta din lume, conform TripAdvisor, si care este cea mai putin costisitoare luna in care sa le vizitati

In asteptarea concediului de vara, cei mai multi pasionati de turism se gandesc deja unde sa mearga anul acesta. Pentru nehotarati, TripAdvisor a facut lista celor mai populare destinatii din lume.

Cea mai mare nava de croaziera din lume a iesit pentru prima data in larg - VIDEO

Cea mai mare nava de croaziera din lume a iesit pentru prima data in larg si este gata sa intampine primii pasageri. Pachebotul Symphony of the Seas a parasit portul francez Saint-Nazaire, unde a.

Povestea uneia din cele mai destepte femei din lume: Tanara din Sibiu care lansat un soft asteptat de toate companiile mari din lume

Ambitia, tenacitatea si perseverenta sunt atributele care au ajutat-o pe Raluca Ada Popa, o tanara sibianca, sa fie recunoscuta la nivel mondial ca fiind un geniu al informaticii. Raluca Ada Popa e o.

Ce salarii vor romanii: cei mai multi cer intre 500 si 1.000 de euro

Cei mai multi romani spera sa obtina salarii situate intre 500 si 1. 000 de euro, arata o statistica facuta publica de site-ul de recrutare BestJobs. Mai putini sunt cei care solicita intre 1. 000 si 2. 000 de euro, subliniaza aceleasi date.

Ei sunt cei mai buni artisti in opinia compozitorilor si muzicologilor din Romania

Artisti din vechea si noua generatie au fost premiati la gala revistei Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor din Romania. Iata cine s-a numarat printre premiati, in cadrul evenimentului prezentat de Octavian Ursulescu.

Circulatia se desfasoara cu greu pe mai multe drumuri din tara din cauza cetii

Traficul se desfasoara anevoios pe autostrada A1 Bucuresti - Pitesti si pe mai multe artere din judetele Dambovita, Arges, Maramures, Gorj, Prahova, Buzau din cauza cetii. Astfel, pentru a preintampina.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )