Libnet.ro
UNICEF

09:00

Economia Chinei, in cel mai lent ritm de crestere din ultimii sapte ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Economia Chinei, in cel mai lent ritm de crestere din ultimii sapte ani

Economia Chinei a inregistrat, in primul trimestru din 2016, cel mai lent ritm de crestere din 2009 pana acum, insa acesta se incadreaza in obiectivul Guvernului de la Beijing si, totdata, este conform analistilor. continuă pe Ziarul Bursa

Economia Chinei a inregistrat un avans de 6,7%

Economia chineza a inregistrat un avans de 6,7% in primul trimestru din 2016, cel mai lent ritm de crestere din 2009, in linie cu estimarile analistilor si cu obiectivul Guvernului de la Beijing, care se asteapta la o expansiune a PIB-ului de 6,5-7% in acest an, transmit DPA si Reuters.

Cel mai batran caine din lume a murit

Cel mai batran caine din lume, ciobanescul australian Maggie, a murit. Anuntul a fost facut de Brian McLaren, stapanul lui Maggie, scrie The Independent. Avea 30 de ani si inca.

Khadgar, cel mai nou erou din Hearthstone disponibil doar pe iOS

Numarul eroilor cu care va puteti juca Hearthstone nu este foarte mare, dar cei de la Blizzard tocmai l-au marit pentru posesorii de iDevice-uri cu Khadgar. Archmage Khadgar este cel mai nou erou pe care il puteti folosi in Hearthstone pentru a va domina adversarii in popularul RPG cu carti. ,,Archmage Khadgar este un erou [].

Cel mai sadic criminal din Romania. A fiert un copil in soda caustica

Cel mai sadic criminal din Romania a ajuns in spatele gratiilor la trei ani dupa o crima monstruoasa. El a ucis un copil apoi a distrus cadavrul. Un copil de doar 4 ani a fost omorat in.

Documentatia pentru modernizarea stadionului din Ghencea, depusa in cel mai scurt timp

Ministrul Apararii Nationale, Mihnea Motoc, sustine ca in cel mai scurt timp urmeaza sa fie depusa la Compania Nationala pentru Investitii documentatia necesara procesului de reabilitare si modernizare a stadionului din Ghencea si spune ca se ia in calcul utilizarea terenurilor de antrenament de catre echipa de fotbal Steaua.

Surpriza din Forbes. Ginerele lui Putin, cel mai tanar miliardar rus

Intreprinzatorul Kiril Samalov, ginerele presedintelui Rusiei si membru in Consiliul de Administratie al companiei petrochimice Sibur, a devenit cel mai tanar miliardar in.

Raid la cel mai mare bordel din Germania, cu peste 900 de politisti si inspectori, acuzat ca ar avea legaturi cu banda de motociclisti ingerii Iadului (VIDEO)

Cel mai mare bordel din Germania a fost asaltat de peste 900 de reprezentanti ai politiei, fiscului si vamii care acuzau ca exista legaturi cu banda de motociclisti ingerii Iadului Hells.

OMV Petrom a devenit al patrulea cel mai mare producator de energie electrica din Romania

OMV Petrom este singurul producator de petrol si gaze, iar anul trecut a devenit al patrulea cel mai mare producator de energie electrica din Romania, depasind Complexul Energetic Hunedoara sau Elcen. Datele.

Iohannis nu mai este proprietarul casei din centrul Sibiului pentru care s-a luptat in instanta. Presedintele a fost radiat din Cartea Funciara

Presedintele Klaus Iohannis nu mai este proprietarul casei din centrul Sibiului pentru care se judeca de mai multi ani, el fiind radiat din Cartea Funciara, informeaza Agerpres. Puiu Nicolae Fesan, directorul.

Party in Ferentari: La invitatia unui scriitor, zeci de tineri au mers la o petrecere in cel mai rau famat cartier bucurestean (VIDEO)

Zeci de tineri obisnuiti cu Centrul Vechi au ales sa se distreze sambata aceasta intr-un local mai putin obisnuit. Ei au decis sa ia parte la o petrecere in Ferentari, la invitatia scriitorului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,252 seconds )