Libnet.ro
UNICEF

05:45

Cel mai controversat iPhone 5S se vinde cu 1.800 dolari, la doar o zi dupa lansare

B1 B1,
Cel mai controversat iPhone 5S se vinde cu 1.800 dolari, la doar o zi dupa lansare

Apple a anuntat, sambata, ca stocul iPhone 5S, care a fost pus in vanzare vineri, a fosat epuizat in doar cateva ore. La scrut timp, telefonul a inceput sa se vanda pe diferite site-uri cu preturi de. continuă pe B1

Cel mai controversat iPhone 5S se vinde cu 1.800 dolari, la doar o zi dupa lansare

Apple a anuntat, sambata, ca stocul iPhone 5S, care a fost pus in vanzare vineri, a fosat epuizat in doar cateva ore. La scrut timp, telefonul a inceput sa se vanda pe diferite site-uri cu preturi de.

VIDEO Grand Theft Auto V mai bate un record: venituri de un miliard de dolari in doar trei zile

GTA V, lansat acum trei zile, bate record dupa record in magazine. Publisherul jocului realizat de Rockstar a anuntat ca vanzarile dupa trei zile au trecut de un miliard de dolari.

VIDEO Jocul Grand Theft Auto V mai bate un record: venituri de un miliard de dolari in doar trei zile

GTA V, lansat acum trei zile, bate record dupa record in magazine. Publisherul jocului realizat de Rockstar a anuntat ca vanzarile dupa trei zile au trecut de un miliard de dolari.

Cel mai mare regret al sefului Microsoft - Ratarea intrarii pe segmentul telefoanelor mobile acum un deceniu

In 2007, la doar cateva zile de la prezentarea primului iPhone, Steve Ballmer se arata relaxat spunand despre smartphone-ul Apple ca e un aparat nu prea grozav de trmis e-mail-uri. Acum, Ballmer recunoaste ca cel mai mare regret al sau este ca Microsoft nu a intrat pe segmentul telefoanelor mobile la inceputul anilor 2000 cand ar fi fost deschizatoare de drumuri.

Vanzarile Grand Theft Auto V, cel mai scump joc din lume, au depasit un miliard de dolari in primele trei zile de la lansare

Vanzarile celei de-a cincea serii din Grand Theft Auto, cel mai scump joc video realizat vreodata, au depasit un miliar de dolari in doar trei zile de la lansare, a anuntat vineri producatorul sau, Take-Two Interactive Software, citat de AFP.

Cel mai popular tweet al unui brand din istorie: ironia Nokia la adresa Apple

Nokia a profitat de lansarea iPhone 5S si iPhone 5C pentru a ironiza Apple cu un tweet si a reusit sa provoace un fenomen in social media. Mesajul finlandezilor este cel mai popular mesaj de brand din istorie.

VIDEO BlackBerry introduce Z30, cel mai avansat smartphone din portofoliu, cu un ecran de 5 inci si o baterie cu autonomie de pana la 25 de ore

Producatorul canadian BlackBerry a prezentat miercuri terminalul Z30, cel mai avansat smartphone din portofoliu, cu un ecran mare de 5 inci, in incercarea de a reveni pe aceasta piata, transmite Bloomberg. Terminalul dispune de o baterie de 2880 mAh, cea mai mare folosita pana acum in terminalele BB, care ar permite folosirea telefonului pana la 25 de ore. BlackBerry se afla in mare dificultate, iar luna trecuta a anuntat ca exploreaza mai multe optiuni strategice, printre care si posibilitatea de vinde societatea.

Vanzarile Grand Theft Auto V, cel mai scump joc din lume, au depasit 800 mil dolari in prima zi de la lansare

Vanzarile celei de-a cincea serii Grand Theft Auto, cel mai scump joc video realizat vreodata, au atins peste 800 de milioane de dolari in prima zi de comercializare, a anuntat miercuri editorul Take-Two Interactive Software, citat de AFP.

Cel mai scump Lamborghini din lume, expus la vanzare in Dubai

Cel mai scump Lamborghini Aventador LP 700-4 - fabricat din aur pur, platina si diamante - a fost expus pentru vanzare in Dubai. Producatorii spera sa poata obtina fabuloasa suma de 7,3 milioane de dolari in.

Cel mai scump Lamborghini din lume a fost expus pentru vanzare in Dubai: Este fabricat din aur, platina si diamante

Cel mai scump Lamborghini din lume, Aventador LP 700-4, fabricat din aur, platina si diamante, a fost expus pentru vanzare in Dubai. Producatorii autoturismului spera sa obtina 7,3 milioane dolari in urma.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3 seconds )