Libnet.ro
UNICEF

21:00

Cel mai corupt director din 2014: A angajat in companie 250 de membri de familie si a reusit sa falimenteze o banca

B1 B1,
Cel mai corupt director din 2014: A angajat in companie 250 de membri de familie si a reusit sa falimenteze o banca

Experienta lui Ricardo Espirito Santo Silva Salgado, CEO-ul bancii Banco Espirito BES) reprezinta un exemplu de esec, potrivit unui clasament realizat de BBC, in care a primit titlul de cel mai groaznic CEO. continuă pe B1

Bursa japoneza, la cel mai mare nivel din ultimii sapte ani si jumatate

Indicele Nikkei al bursei din Tokyo a incheiat sedinta de luni la cel mai bun nivel din ultimii sapte ani si jumatate, incurajata de evolutia pozitiva de pe Wall Street, de vineri, si de anuntul ca Japonia a iesit din recesiune in ultimul trimestru din 2014, scrie AFP, citata de Hotnews.

Giorgio Armani decoreaza apartamentele de lux din cel mai inalt bloc din lume! Iata cat costa unul!

Giorgio Armani se pricepe nu doar la design vestimentar, ci si la cel de interioare. Demonstreaza lucrul acesta decorand luxoasele apartamente din cel mai inalt bloc din lume, aflat in Mumbai India). Iata cat te-ar costa sa locuiesti acolo! .

Vladimir Putin ar fi cel mai bogat om din lume, cu o avere de 200 miliarde de dolari

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, ar fi cel mai bogat om din lume, cu o avere de 200 miliarde de dolari, potrivit lui Bill Browder, cel mai mare investitor strain din Rusia la o anumita perioada. Dupa 14 ani.

Alerta terorista in Germania: Cel mai mare carnaval din nordul tarii a fost anulat, dupa informatii privind un posibil atac de origine islamista

Alerta terorista in Germania, din cauza unui atac terorist de origine islamista. Autoritatile au anulat cel mai mare carnaval organizat in nordul Germaniei, in orasul Braunschweig, relateaza postul.

Alerta terorista si in Germania: Cel mai mare carnaval din nordul tarii a fost anulat

Autoritatile germane au declansat duminica o alerta din cauza unui atac terorist de origine islamista si au anulat cel mai mare carnaval organizat in nordul Germaniei, in orasul Braunschweig, anunta Mediafax, citand Deutsche Welle. Politia din Braunschweig a anuntat ca evenimentul a fost anulat dupa ce surse de stat de incredere au aflat despre o amenintare concreta cu privire la comiterea unui atac de natura islamista.

A murit Michele Ferrero, creatorul Nutella. Cel mai bogat om din Italia avea 89 de ani

Cel mai bogat producator de produse de ciocolata din lume, Michele Ferrero, celebru pentru marcile pe care le detine - Nutella, Ferrero Rocher, oul Kinder Surprise si Tic-Tac - a murit la varsta de 89 de ani, au.

A murit creatorul Nutella, cel mai bogat om din Italia

Cel mai bogat producator de produse de ciocolata din lume, Michele Ferrero, celebru pentru marcile pe care le detine - Nutella, Ferrero Rocher, oul Kinder Surprise si Tic-Tac - a murit la varsta de 89 de ani.

Atletism: Marian Oprea, cel mai bun in 2014

Cei mai buni atleti din 2014, in fruntea carora s-a aflat, din nou, triplusaltistul Marian Oprea, au fost premiati sambata .

Cel mai dificil retur de campionat din istoria FC Rapid. Ce spune Daniel Niculae

FC Rapid si-a prezentat lotul pentru returul campionatului, duminica, giulestenii luptand pentru salvarea de la retrogradare. Daniel Niculae a spus ca ii asteapta cel mai greu retur din istoria clubului.

Creatorul Nutella Michele Ferrero, Cel mai bogat om din Italia, a murit

Cel mai bogat producator de produse de ciocolata din lume, Michele Ferrero, celebru pentru marcile pe care le detine - Nutella, Ferrero Rocher, oul Kinder Surprise si Tic-Tac - a murit la varsta de 89 de ani, au anuntat oficiali italieni.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )