Libnet.ro
UNICEF

23:15

Cel mai mare centru comercial din Bacau, inchis si amendat de ISU

Antena3 Antena3,
Cel mai mare centru comercial din Bacau, inchis si amendat de ISU

Centrul comercial Luceafarul din municipiul Bacau a fost inchis, miercuri, de reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU), care, in urma unui control, au descoperit deficiente privind. continuă pe Antena3

Marriott si Starwood creeaza cel mai mare lant hotelier din lume

Marriott International Inc. din SUA a decis sa cumpere Starwood Hotels and Resorts Worldwide Inc. in cadrul unei tranzactii de 12,2 miliarde de dolari, in numerar si actiuni, care va da nastere celei mai mari companii hoteliere din lume.

Romania, cea mai mare crestere economica din UE, in al treilea trimestru

Tara noastra a inregistrat in trimestrul trei cea mai puternica crestere economica din UE comparativ cu trimestrul precedent si se afla pe locul al doilea in privinta avansului fata de aceeasi perioada a anului 2014, potrivit estimarilor serviciului european de statistica, Eurostat.

Reactia amuzanta a pisicilor cand dau nas in nascu cel mai mare dusman: un castravete

In ultimele zile, o compilatie video cu pisici face furori pe retelele de socializare, fiind vizualizata de milioane de utilizatori. Videoclipul arata reactia amuzanta a felinelor in momentul in care dau nas in nas cu cel mai mare dusman: castravetele.

Academia Vasiliana de la Iasi, copia Academiei de la Kiev. Prima scoala domneasca din tara a functionat in cel mai mare oras din Moldova

Pe langa Manastirea Trei Ierarhi din Iasi a functionat, incepand cu 1640, prima scoala domneasca din Tarile Romane. Vasile Lupu a infiintat pe langa Biserica Trisfetitele sau Biserica Trei Ierarhi, prima scoala domneasca, preluand modelul Academiei de la Kiev, a mitropolitului Petru Movila.

Peste o suta de BOMBE, descoperite langa un han din Bacau

Cautatorii de metale au descoperit peste o suta de bombe de aruncator in stare de functionare, aproape de un han din Bacau. Elementele de munisie au fost ridicate de pirotehnicieni pentru a fi distruse controlat intr-un poligon.

Cea mai mare sala de spectacole din Deva a fost inchisa, in asteptarea renovarii

Conducerea Centrului Cultural Dragan Muntean din Deva a luat decizia inchiderii, pe o perioada nedeterminata, a salii de spectacole a institutiei. Unul dintre motivele precizate este vechimea instalatiilor din sala care nu sunt conforme cu cerintele actuale privind siguranta spectatorilor si a artistilor, chiar daca in cele patru decenii de functionare, nu au fost accidente din aceasta cauza.

Cel mai ieftin Android costa 10 dolari si e surprinzator

Spre surprinderea tuturor, cei de la Walmart au inceput sa comercializeze nu unul, ci doua smartphone-uri cu Android create de LG la doar 10 dolari bucata. Cu totii ne-am obisnuit sa investim sume mai mici sau mari intr-un smartphone. Pentru a cobori si mai mult valoarea investitiei, de cele mai multe ori apelam la subventiile [] Cel mai ieftin Android costa 10 dolari si e surprinzator Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Rosul, cel mai hot trend in sezonul rece! Iata ce purtam!

Rosul este o culoare puternica, senzuala si feminina. Designerul Andreea Tincu a creat pentru colectia capsula Sense Shades of Red piese vestimentare rosii uni sau combinate cu alb si negru. Rosul este culoarea cea mai intensa emotional dintre toate si transforma orice femeie, fie si timida, intr-o aparitie cu adevarat speciala.

Cel mai tanar membru MENSA este un copil de origine romana

Anthony Popa Urria, in varsta de cinci ani, este cel mai inteligent copil de pe planeta cu un IQ aproape perfect. S-a nascut in Canada si este la origine roman, potrivit wonderful-romania. com.

Dragnea a facut bilantul guvernarii PSD, in absenta lui Ponta: A fost cel mai bun premier al Romaniei

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a facut, luni, un bilant al Guvernelor Ponta, in absenta fostului prim-ministru, afirmand ca Victor Ponta a fost cel mai bun premier al Romaniei, care a lasat tara intr-o situatie economica mult mai buna decat era in 2012 si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )