Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai mare inamic al Moscovei. De cine le este frica rusilor

Antena3 Antena3,
Cel mai mare inamic al Moscovei. De cine le este frica rusilor

Peste 70 la suta dintre cetatenii rusi considera ca Statele Unite sunt cel mai mare inamic al Rusiei, iar aproximativ 50 la suta sustin ca Beijingul este cel mai bun prieten al tarii, potrivit unui sondaj. continuă pe Antena3

Cei mai multi rusi cred ca SUA este cel mai mare inamic

Peste doua treimi dintre cetatenii rusi sunt de parere ca Statele Unite ale Americii reprezinta cel mai mare inamic al tarii lor. in acelasi timp, jumatate dintre rusi cred ca cel mai bun prieten al Rusiei este China, arata un sondaj publicat in ziarul rus Vedomosti.

Comisia de disciplina a FRF ia maine o decizie in cel mai mare scandal de rasism din fotbalul romanesc

Comisia de disciplina a federatiei Romane de Fotbal ia maine o decizie in cel mai mare scandal de rasism din fotbalul romanesc din ultimii ani. Este vorba despre fotbalistului Wellington, atacantul Concordiei.

Preturile alimentelor, cel mai mare declin la nivel global din 2010

Preturile alimentelor la nivel global a atins cel mai scazut nivel din august 2010 pana in prezent, septembrie fiind a sasea luna de scaderi consecutive, marcand cea mai lunga perioada de declin de la sfarsitul anilor 1990, arata Organizatiei pentru.

Profitul Samsung a inregistrat in al treilea trimestru cel mai mare declin din 2009, de 60%

Samsung Electronics a inregistrat in trimestrul al treilea cea mai mare scadere a profitului operational din 2009 pana in prezent, respectiv 60%, ca umare concurentei crescute a Apple si a rivalilor din China,.

O parte din noua instalatie de uree de la Azomures va sosi pe Dunare, in martie. Combinatul va fi cel mai mare producator de ingrasaminte pe o raza de 1.000 de km

Cele trei elemente ale noii instalatii de uree sunt reactorul, separatorul si o coloana de distilare, toate realizate de cea mai mare fabrica de profil din Ternitz, Austria, care face echipamente pentru cele mai mare companii din lume.

Stalpul economic al Europei se clatina. Cea mai mare economie intra in RECESIUNE din cauza RUSIEI

Germania are probleme economice. Ultimul raport arata ca productia industriala a scazut cu 4% in luna august, fiind cel mai mare declin din 2009. Mai mult, comenzile au scazut la un minim al ultimilor cinci ani,.

Rusii vad in Washington un inamic si un prieten in Beijing

Rusii considera in proportie de peste 70% ca cel mai mare inamic al Rusiei sunt Statele Unite, in timp ce in jur de 50% sustin ca Beijingul este cel mai bun prieten al tarii, conform unui sondaj publicat in ziarul rus Vedomosti in editia electronica de.

Romanul care detine cel mai vechi laptop din lume il vinde. Cat costa aceasta piesa de istorie?

Iosif Bondici, din Satu Mare, detine un exemplar din cel mai vechi laptop din lume, modelul Epson HX-20. Acum, el vinde laptopul, dar Playtech i-a aflat povestea inainte de acest moment. Iosif Bondici esteprofesor de electronica si vreasa vanda aparatul inca functional pentru a-si cumpara un laptop modern. Epson HX-20esteconsiderat primul computer portabil din lume. A fost anuntat in anul 1981 si lansat comercial la nivel mondial in 1983. Bondici detine aparatul de doi ani. El a primit laptopul cadou [].

F64, cel mai mare magazin foto-video din Romania, implineste 13 ani

F64 implineste 13 ani si sarbatoreste acest lucru prin cateva servicii si promotii pentru clienti. in acesti ani de activitate, F64 a crescut de la nivelul de startup pe piata foto-video din Romania la o pozitie de lider.

Alegeri prezidentiale 2014. Victor Ponta: Problema somajului, in special in randul tinerilor, este cea mai mare provocare pentru Europa

Prim-ministrul Victor Ponta a declarat, miercuri seara, in cadrul emisiunii Buna seara, Romania! de pe B1 TV ca problema somajului in randul tinerilor este cea mai mare provocare din prezent, chestiune discutata si la conferinta privind ocuparea fortei de munca desfasurata la Milano, unde a participat si liderul de la Palatul Victoria.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )