Libnet.ro
UNICEF

20:45

Cel mai PUTIN curajos politist: Cand l-a vazut, a luat-o la GOANA! (VIDEO)

B1 B1,
Cel mai PUTIN curajos politist: Cand l-a vazut, a luat-o la GOANA! (VIDEO)

Cum poti speria un politist? Simplu: dai drumul la un soricel sa zburde liber prin sectia de politie. Cel putin asta s-a intamplat in Departamentul de Politie din Saint Petersburg SUA). continuă pe B1

Fotbalul, sportul iubit si de animale. Cum arata cel mai microbist caine (VIDEO)

Fotbalul nu este iubit doar de oameni, ci si de animale. Sau cel putin asta putem deduce din imaginile urmatoare. Un caine microbist a intrat pe teren in timpul unui meci. Cel mai probabil,.

Noi reglementari pentru regenerabile: Care sunt modificarile cu cel mai mare impact pentru producatori

Producatorii de energie din surse regenerabile au primit o gura de oxigen dupa ce guvernul a aprobat o ordonanta de urgenta, saptamana trecuta, prin care a modificat regulile de functionare ale schemei de sprijin cu certificate verzi. Actul normativ a creat, astfel, cadrul legal care asigura cerere de certificate verzi pentru piata de profil care a fost afectata, incepand cu 2013, de reglementari mai putin favorabile.

De cedormim mai putin odata ce inaintam in varsta

Este un fapt cunoscut ca odata ce inaintam in varsta, dormim mai putin, insa motivele din spatele acestui fenomen sunt mai putin cunoscute. Problema este una care ne framanta constant si incercam mai mereu sa o intelegem pe indelete. Asa ca putem sa ne intrebam daca adultii dorm mai putin pentru ca au nevoie de [].

Tariceanu: Guvernul sa legifereze mai putin prin OUG si sa trimita proiectele la Parlament

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, sustine ca Guvernul trebuie sa legifereze mai putin prin OUG si sa trimita proiectele de lege la Parlament, actuala Coalitie guvernamentala facand.

FOTO Serena Williams si-a prezentat rochia de mireasa. Americanca va juca din ce in ce mai putin in turnee

Serena Williams e din ce in ce mai putin preocupata de tenis, prezentele sale pe teren fiind din ce in ce mai rare.

Trei cutremure au zguduit Romania, duminica seara, in mai putin de trei ore

Trei cutremure, dintre care doua cu magnitudinea 3 pe Richter, s-au produs duminica seara, in mai putin de trei ore, potrivit Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului INCDFP).

Raportul intre cel mai mic si cel mai mare salariu va fi 1 la 12, sindicatele au cerut 1 la 13

ACTUALIZARE 20:35 Raportul intre cel mai mic si cel mai mare salariu va fi de 1 la 12 potrivit proiectului Legii salarizarii unitare, desi sindicatele au cerut un raport de 1 la 13, a declarat in aceasta seara ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu. *Liviu Dragnea: in perioada in care proiectul Legii salarizarii se va afla in Parlament vor fi consultari cu institutiile si sindicatele.

FOTO. O fosta Miss World a devenit cel mai tanar primar al Gibraltarului. Tanara a primit titlul de cel mai frumos primar din lume

Kaiane Lopez, o fosta regina a frumusetii, a devenit cel mai tanar primar al Gibraltarului. De asemenea, ea a fost desemnata si cel mai frumos primar din lume, potrivit The Telegraph.

Neamtul este judetul cu cel mai mic salariu mediu net din Romania in 2017

Neamtul este judetul cu cel mai mic salariu mediu net din tara noastra in acest an, a declarat presedintele PNL Neamt, Mugur Cozmanciuc, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei.

Cotatiile petrolului, aproape de cel mai ridicat nivel din ultima luna

Pretul futures al petrolului brut s-a apropiat, ieri, pe pietele externe, de cel mai ridicat nivel din ultima luna, ca urmare a semnelor de scadere a stocurilor mondiale si a ingrijorarilor legate de anumite probleme la o exploatare britanica din Marea Nordului, a carei productie este luata in considerare la stabilirea pretului de referinta al titeiului Brent.

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3204 seconds )