Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai recent bilant al cutremurului din Nepal. Peste 4.200 de oameni au murit

Antena3 Antena3,
Cel mai recent bilant al cutremurului din Nepal. Peste 4.200 de oameni au murit

Update 23. 36- Bilantul cutremurelor si avalanselor produse in Nepal a ajuns la cel putin 4. 200 de morti, anunta autoritatile medicale, citate de site-ul ziarului Washington Post, informeaza. continuă pe Antena3

Cel mai recent bilant al cutremurului din Nepal: 4.010 persoane au murit, peste 7.500 sunt ranite

Cel mai grav cutremur care a lovit Nepalul in ultimii 80 de ani a ucis 4. 010 oameni in aceasta tara, a anuntat serviciul de gestiune a catastrofelor din cadrul ministerului nepalez de Interne, citat de AFP. Peste 90 de oameni au murit in India si in China.

Cel mai recent bilant al cutremurului din Nepal. Peste 4.100 de oameni au murit

UPDATE - Bilantul cutremurului din Himalaya a depasit 4. 100 de morti. Numarul victimelor ar putea fi insa mult mai mare pentru ca operatiunile de salvare se desfasoara cu dificultate. Multe persoane sunt.

Bilantul cutremurului din Nepal: Peste 3.200 de oameni au murit

Bilantul cutremurului din Nepal a crescut la 3. 218 morti, luni, la doua zile dupa tragedia care a determinat zeci de mii de persoane sa isi petreaca noaptea pe strazi, relateaza AP, citata de Mediafax.

Peste 3.600 de morti si 6.500 de raniti, in urma cutremurului din Nepal

UPDATE - Bilantul cutremurului din Nepal a crescut la 3. 617 morti si 6. 515 de raniti, relateaza AP. Dintre aceste victime, 1. 302 s-au inregistrat doar in Valea Kathmandu. Pana in prezent, 18 persoane au fost.

Bilantul cutremurului din Nepal depaseste 3.200 de morti

Bilantul cutremurului din Nepal a crescut la 3. 218 morti, luni, la doua zile dupa tragedia care a determinat zeci de mii de persoane sa isi petreaca noaptea pe strazi. Echipele de salvare au primit primele informatii din sate izolate de munte, care sugereaza ca multe comunitati au fost devastate sau se straduiesc sa faca fata dezastrului.

GALERIE FOTO. Cernobil, 29 de ani de la cel mai mare dezastru nuclear din istoria omenirii

Specialistii spun ca explozia reactorului de la Cernobil este cel mai mare dezastru nuclear din istoria omenirii. Atunci, in atmosfera s-au raspandit radiatii de peste o suta de ori mai multe decat bombele atomice de la Hiroshima si Nagasaki.

Nou bilant al victimelor cutremurului din Nepal. Armata indiana in cautarea alpinistilor urcati pe Everest

Armata indiana a trimis echipe de cautare pe Everest, dupa cutremurul devastator din Nepal. Militarii au descoperit 18 trupuri pe crestele muntilor, anunta Hotnews, dar fara a se preciza exact daca e vorba de morti sau raniti.

Cea mai mare replica a cutremurului din Nepal, cu magnitudinea 6,7. Alex Gavan: S-au iscat trei avalanse minore

Este stare de alerta in Nepal, unde s-a produs un cutremur cu magnitudinea de 7,9. Potrivit armatei nepaleze, cel putin 2. 000 de persoane si-au pierdut viata. Seismul s-a simtit si in tarile vecine India si Pakistan. Martorii povestesc imagini de groaza: oameni intinsi pe jos, morti sau raniti, cladiri prabusite, drumuri rupte si localitati izolate. Cutremurul a fost atat de puternic incat a provocat o avalansa pe varful Everest.

Replica a cutremurului din Nepal. Manager Google, pe lista victimelor

O replica puternica, cu magnitudinea de 6,7, s-a inregistrat duminica in regiunea Kathmandu, la o zi dupa seismul devastator din Nepal, declansand, potrivit alpinistului roman Alex Gavan, alte trei avalanse de mici dimensiuni pe Muntele Everest.

Bilantul cutremurului din Nepal: Cel putin 2.400 de morti si peste 5.000 de raniti

49 - Bilantul oficial al seismului cu magnitudinea de 7,9 produs sambata in Nepal depaseste 2. 400 de morti si ar putea sa mai creasca, in conditiile in care echipele de salvatori cauta in conti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )