Libnet.ro
UNICEF

21:45

Cel mai recent documentar hibrid semnat de ULRICH SEIDL IN THE BASEMENT si multe evenimente speciale, la BIEFF 2014

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Cel mai recent documentar hibrid semnat de ULRICH SEIDL IN THE BASEMENT si multe evenimente speciale, la BIEFF 2014

Fantomaticul transport umanitar rusesc, cu peste 60 de camioane, in Transnistria, asteptat in cel mai scurt timp. Granicerii ucraineni sustin ca nu se confirma inca nimic din informatiile venite de la Tiraspol

Cu cateva zile in urma aparuse stirea potrivit careia un convoi cu peste 60 de camioane rusesti, transportand ajutoare umanitare, ar urma sa ajunga in cel mai scurt timp in Transnistria.

Vivo X5 Max va fi cel mai subtire smartphone din lume

Vivo X5 Max este un nou concurent la recordul mondial pentru cel mai subtire smartphone. La fiecare cateva saptamani avem informatii legate de un nou concurent la titlul de cel mai subtire si firav telefon de pe mapamond. Ca de fiecare data, vorbim de un producator asiatic pentru care America si Europa nu reprezinta o piata atractiva de desfacere. Este vorba de Vivo, o companie care, in trecut, a intrat in istorie ca fiind creierul din spatele primului smartphone creat [].

Cristiano Ronaldo a primit trofeul pentru cel mai bun marcator in toate meciurile internationale

Cristiano Ronaldo a primit, joi, trofeul pentru cel mai bun marcator al anului in toate meciurile internationale din partea Federatiei Internationale de Istorie si Statistica a Fotbalului.

Un whisky japonez, desemnat pentru prima oara cel mai bun din lume: Yamazaki a depasit spectaculos whisky-ul scotian

Whisky-ul japonez Yamazaki a fost declarat cel mai bun din lume, pentru prima data, depasind spectaculos Scotia, care nici macar nu figureaza in top cinci. Pentru multi, acest nume nu spune nimic, dar pentru.

Samsung Galaxy S6 va fi cel mai performant telefon al coreenilor. A aparut lista cu posibilele specificatii

In prima jumatate a anului viitor Samsung va lansaGalaxy S6, telefonul despre care se spune ca va beneficia de un design complet nou. Samsung Galaxy S6 va deveni in curand probabil cel mai asteptat telefon de la Samsung. Zvonurile despre viitorul model din seria Galaxy S au inceput sa apara deceva vreme, iarde atunci interesul in legatura cu smartphone-ul coreenilor a crescut considerabil. De la variante Edge, la diverse elemente de hardware, aproape orice aspect al lui Samsung Galaxy S6 [].

Cati bani s-au strans in medie pana acum in conturile celor 3,19 milioane de romani care au contribuit cel mai mult in sistemul pensiilor private obligatorii

6,2 milioane de romani erau inregistrati in sistemul pensiilor private obligatorii la sfarsitul lunii septembrie 2014, insa dintre acestia numai 3,19 milioane de participanti au avut contributii lunare repetitive de la demararea acestui sistem mai 2008) si pana la sfarsitul lunii septembrie din acest an, arata datele prezentate joi de Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF). Cati bani s-au strans in conturile lor? Valoarea medie a unui cont pentru toti cei 3,19 milioane de romani care au contribuit cel mai mult pana acum in sistem a ajuns la aproape 950 euro la sfarsitul lunii septembrie 2014.

Markit: Activitatea economica din zona euro, la cel mai redus nivel din ultimele 16 luni

Productia si serviciile din zona euro au scazut, in noiembrie, la cel mai redus nivel din ultimele 16 luni, confirmand temerile ca economia regiunii s-ar putea contracta din nou, transmit CNBC si Reuters, conform Agerpres.

Euro - la cel mai redus curs din ultimii doi ani, fata de dolar

Moneda unica europeana euro) a coborat ieri, pe pietele externe, pana la cel mai redus curs din ultimii doi ani, raportat la dolar, pe fondul amplificarii semnalelor potrivit carora slabiciunea economiei regiunii va determina Banca Centrala Europeana BCE) sa ia noi masuri de stimulare in reuniunea programata pentru astazi.

VIDEO Victor Ponta, despre cea de a treia rectificare bugetara: Este cel mai important lucru pe care puteam sa il facem inainte de finalizarea bugetului pe 2015. Nu o sa inteleg niciodata punctul de vedere al Consiliului Fiscal

Cea de a treia rectificare bugetara, prin care autoritatile intentioneaza sa acopere hotararile judecatoresti definitive si irevocabile care vizeaza profesorii, functionarii publici si magistratii, precum si arieratele Guvernului central sia l autoritatilor locale, este cel mai important lucru pe care puteam sa il facem inainte de finalizarea proiectului de buget pentru anul 2015, a declarat premierul Victor Ponta in deschiderea sedintei de Guvern de miercuri. Seful Executivului a aratat ca atat Comisia Europeana cat si FMI sunt de acord cu decizia Guvernului, si ca nu va intelege niciodata niciodata punctul de vedere al Consiliului Fiscal, care sustine ca argumentul din spatele acestei rectificari bugetare este evident fals.

Utile: Usturoiul, cel mai bun medicament natural impotriva racelii si bolilor de inima. Iata cat si cum trebuie consumat; Cum sa slabesti in functie de zonele corporale in care s-au depus grasimi; Ce boli anunta petele de pe fata si rarirea parului?

Uretrita: cauze, simptome si remedii. Uretrita te face sa traiesti cel mai greu de suportat senzatii, precum arsura vie din timpul urinarii, mancarimea si usturimea. Cele mai bune condimente care te ajuta sa slabesti rapid. Le folosim pentru a da un gust aparte preparatelor culinare, dar cate dintre noi stim ca mirodeniile.

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )