Libnet.ro
UNICEF

16:00

Cel putin un mort si mai multi raniti in urma unui incendiu produs in centrul Parisului

Hotnews Hotnews,
 Cel putin un mort si mai multi raniti in urma unui incendiu produs in centrul Parisului

Cel putin o persoana a murit, iar altele au fost ranite in urma unui incendiu produs in cursul noptii intr-un imobil din centrul orasului Paris, informeaza cotidianul Le Figaro. continuă pe Hotnews

UPDATE Myanmar: Cel putin 100 de morti, dupa o alunecare de teren intr-o mina de jad

O alunecare de teren a ucis cel putin 100 de persoane intr-o mina de jad din nordul Myanmarului, au anuntat joi pompierii, potrivit AFP.

Ancheta a politistilor, in urma unui incident produs in Dragomiresti, unde un barbat ar fi injunghiat o femeie, iar apoi s-ar fi sinucis

Politistii din Maramures au deschis o ancheta in urma unui incident produs, miercuri, la un magazin din orasul Dragomiresti, unde un barbat a murit si o femeie a fost ranita. Presa locala a relatat ca barbatul ar fi injunghiat-o pe femeie, dupa care s-ar fi sinucis.

Grav accident rutier in Italia. Mai multi romani implicati. Bilantul victimelor (FOTO)

Tragedie pe soselele din Italia. Mai multi romani au fost implicati intr-un accident rutier marti seara, in Santa Maria di Castellabate din provincia Salerno, in Campania, scrieIl Mattino. Accidentul a.

Olanda: Cartea de identitate nu va mai mentiona sexul cetatenilor, cel putin asa vrea ministrul Educatiei

Sexul cetatenilor olandezi nu va mai fi mentionat in cartea de identitate in cativa ani, o inscriptie considerata inutila de ministrul Educatiei, Culturii si Stiintei, Ingrid van Engelshoven, relateza AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )