Libnet.ro
UNICEF

09:47

Cel putin opt morti, dupa explozia unei butelii pe o strada aglomerata

Antena3 Antena3,
Cel putin opt morti, dupa explozia unei butelii pe o strada aglomerata

Cel putin opt persoane au murit, dupa ce o butelie folosita de un vanzator stradal a explodat. Incidentul a avut loc in Bolivia, in timpu carnavalului Oruro. Alte cel putin 40 de persoane au fost. continuă pe Antena3

Accident CATASTROFAL! Un autobuz S-A RASTURNAT! Cel putin 19 MORTI si zeci de raniti

Cel putin 19 persoane si-au pierdut viata, iar alte zeci au fost ranite intr-un accident rutier produs sambata dimineata in Hong Kong, cand un autobuz supraetajat s-a rasturnat, a anuntat politia. Cauza.

Indonezia: Cel putin 27 de morti si 18 raniti intr-un accident de autocar pe insula Java

Cel putin 27 de persoane aflate intr-un autocar cu turisti si-au pierdut viata si 18 au fost ranite intr-un accident rutier produs in provincia indoneziana Java de Vest, au anuntat duminica politia si spitalul locale, transmit EFE si dpa, citate de Agerpres.

Cel putin 27 de morti si 18 raniti intr-un ACCIDENT de autocar in Indonezia (FOTO)

Cel putin 27 de persoane aflate intr-un autocar cu turisti si-au pierdut viata si 18 au fost ranite intr-un accident rutier produs in provincia indoneziana Java de Vest, au anuntat duminica autoritatile,.

Cel putin 27 de morti si 18 raniti intr-un accident de autocar in Indonezia

Cel putin 27 de persoane aflate intr-un autocar cu turisti si-au pierdut viata si 18 au fost ranite intr-un accident rutier produs in provincia indoneziana Java de Vest, au anuntat duminica politia si.

Incendiu urias in Constanta izbucnit in urma exploziei unei butelii. Trei victime, printre care si un copil

Un incendiu urias a pornit la Constanta, in urma exploziei unei butelii. Incidentul a afectat trei persoane, dintre care una este ranita grav. Explozia a izbucnit duminica dupa-amiaza in municipiul din.

Elicopter cu turisti, prabusit in Marele Canion: Cel putin trei persoane au murit

Cel putin trei persoane au murit si alte patru au fost ranite grav, duminica, dupa prabusirea unui elicopter turistic in Marele Canion din Statele Unite ale Americii, relateaza site-ul agentiei The Associated.

Un autobuz s-a rasturnat in Hong Kong: cel putin 19 persoane si-au pierdut viata

Cel putin 19 persoane si-au pierdut viata, iar alte zeci au fost ranite intr-un accident rutier produs sambata dimineata in Hong Kong, cand un autobuz supraetajat s-a rasturnat, a anuntat politia, transmite AFP.

VIDEO Un autobuz s-a rasturnat in Hong Kong: cel putin 19 persoane si-au pierdut viata, alte zeci au fost ranite

Cel putin 19 persoane si-au pierdut viata, iar alte zeci au fost ranite intr-un accident rutier produs sambata dimineata pe o sosea din Hong Kong, unde un autobuz supraetajat s-a rasturnat, a anuntat politia, potrivit AFP.

Imagini terifiante din timpul unui accident rutier. Cel putin 44 de automobile au fost implicate (VIDEO)

Imagini dramatice au fost surprinse in Dubai, in timpul unui accident in care au fost implicate cel putin 44 de masini. Accidentul devastator a fost cauzat de ceata de afara. Aproximativ 22 de eprsoane.

Pensie URIASA pentru cei care au LUCRAT cel putin un AN in strainatate

Veste buna pentru cei care au lucrat cu acte in regula cel putin un an in strainatate, pot sa solicite pensie de la statul respectiv pentru perioada lucrata. Acest lucru este valabil numai daca indeplinesc.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )