Libnet.ro
UNICEF

16:45

Cel putin sase morti in doua explozii la o uzina din Azerbaidjan

Adevărul Adevărul,
Cel putin sase morti in doua explozii la o uzina din Azerbaidjan

Sase persoane au fost ucise si sapte ranite, luni, in doua explozii ce au avut loc intr-o uzina de fabricare a produselor de menaj in Azerbaidjan, a anuntat un purtator de cuvant al politiei locale citat de catre presa azera, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Cel putin sase morti in doua explozii la o uzina din Azerbaidjan.

Sase persoane au fost ucise si sapte ranite, luni, in doua explozii ce au avut loc intr-o uzina de fabricare a produselor menaj in Azerbaidjan, a anuntat un purtator de cuvant al politiei locale citat de catre presa azera, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Numerosi pompieri si elicoptere ale Ministerului de Situatii de Urgenta au fost deplasate la fata locului, la Sumqayit, oras important din aceasta fosta republica sovietica din Caucazul de Sud, situat la malul Marii Caspice, potrivit .

Pakistan: Cel putin 14 morti intr-un atentat comis intr-o zona tribala.

Un atentat cu bomba care a vizat un microbuz a provocat moartea a cel putin 14 persoane si ranirea altor zece, intr-o zona tribala situata in nord-vestul Pakistanului, anunta surse din cadrul politiei pakistaneze, informeaza Mediafax. Explozia a avut loc in orasul Jandol, districtul Bas Dir, in apropierea Vaii Swat, unde armata pakistaneza este implicata de doi ani intr-o ofensiva asupra insurgentilor talibani si membrilor retelei teroriste Al-Qaida.

UPDATE. Cel putin trei morti in incidentele din fata ambasadei americane din Tunisia.

Trei persoane au murit, iar alte 28 au fost ranite in confruntarile izbucnite in fata ambasadei americane din Tunis, conform unui bilant provizoriu citat de AFP, scrie Mediafax. Doi dintre raniti sunt in stare critica, conform unor surse medicale. Numerosi protestatari au patruns vineri dupa-amiaza in curtea ambasadei americane din Tunisia. Fortele de ordine au tras focuri de avertisment si au utilizat gaze lacrimogene impotriva protestatarilor care au daramat gardul de beton si au .

Sase morti si 7 raniti in urma unor explozii la o uzina din Azerbaidjan

Sase persoane au fost ucise, luni, in doua explozii ce au avut loc intr-o uzina de fabricare a produselor menaj in Azerbaidjan, relateaza AFP. in uma exploziilor a caror origine nu este cunoscuta inca, alte.

Cel putin 50 de morti intr-un accident rutier in Afganistan.

Un accident rutier produs in Afganistan intre un autocar si un camion care transporta benzina s-a soldat cu moartea a 50 de persoane, intre care femei si copii, si mai multi raniti, au anuntat vineri oficialii locali, citati de AFP. Accidentul s-a produs vineri dimineata in districtul Ab Band din provincia Ghazni centru), traversat de autostrada principala dintre Kabul si Kandahar, oras situat in sudul tarii. Un autocar a intrat in coliziune, in jurul orei 06. 00 ora Romaniei) cu un .

Miting impotriva lui Vladimir Putin la Moscova: Cel putin 20.000 de participanti.

Zeci de mii de persoane s-au adunat sambata, la Moscova, pentru un nou mars impotriva presedintelui Vladimir Putin, potrivit Mediafax. Citeste si Vladimir Putin se declara pregatit sa colaboreze cu Mitt Romney, calificandu-l drept un om sincer Cel putin 20. 000 de oameni, conform unei estimari a AFP, participa la manifestatia initiata la ora 14. 00, ora Romaniei) in Piata Puskin. Politia apreciaza ca la miting participa circa 11. 000 de persoane. In fruntea marsului se aflau fostul .

Cel putin opt raniti intr-o manifestatie impotriva unui film antiislam desfasurata in ...

Mii de persoane au manifestat duminica in Pakistan pentru a denunta un film considerat insultator la adresa islamului, cel putin opt persoane fiind ranite in ciocnirile cu fortele de ordine din fata consulatului american din Karachi sud), a afirmat politia, transmite AFP, scrie Mediafax. Citeste si: Demonstratie violenta in Afganistan impotriva unui film antiislam Un consulat american din India, ATACAT de manifestanti musulmani Fortele de ordine au tras in aer si au facut uz de gaze .

Pakistan. Cel putin 14 persoane au murit in urma unui atentat cu bomba

Un atentat cu bomba care a vizat un microbuz a provocat moartea a cel putin 14 persoane si ranirea altor zece, intr-o zona tribala situata in nord-vestul Pakistanului, anunta surse din cadrul politiei.

Motivul pentru care un ginecolog din Ghana si-a violat cel putin 52 de paciente care doreau sa avorteze

Un doctor ginecolog din Ghana si-a fortat cel putin 52 de paciente sa intretina relatii sexuale cu el. Motivul: acesta le-a convins pe acestea ca avortul nu ar avea succes daca nu ar intretine relatii.

Vulcanul de Foc erupe in Guatemala. Cel putin 33.000 de persoane sunt evacuate

Vulcanul de Foc din Guatemala, care a cunoscut joi cea mai puternica eruptie din ultimul deceniu, cu coloane de fum si cenusa vizibile din capitala aflata la o distanta de 75 de kilometri, a impus evacuarea a cel.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2622 seconds )