Libnet.ro
UNICEF

10:46

iMPUSCATURI in New Orleans. Cel putin 19 persoane au fost ranite

Antena3 Antena3,
iMPUSCATURI in New Orleans. Cel putin 19 persoane au fost ranite

Nouasprezece persoane, dintre care doi copii, au fost ranite in timpul unui schimb de focuri care a avut loc duminica in timpul unei defilari de Ziua Mamelor in New Orleans Louisiana, in sudul Statelor Unite), a. continuă pe Antena3

iMPUSCATURI in New Orleans. Cel putin 19 raniti.

Cel putin nouasprezece persoane, dintre care doi copii, au fost ranite in timpul unui schimb de focuri care a avut loc duminica in timpul unei defilari de Ziua Mamelor in New Orleans Louisiana, in sudul Statelor Unite), a anuntat politia, potrivit Mediafax. Saptesprezece adulti, precum si un baiat si o fata in varsta de zece ani, au fost raniti in acest schimb de focuri inca inexplicabil, a precizat politia intr-un comunicat. Numeroase persoane au fost ranite de gloantele care au ricosat, .

UPDATE: Cel putin 13 persoane au fost ucise in exploziile din Turcia

Update 15:55 - Cel putin 13 persoane au fost ucise in exploziile produse sambata intr-un sat din Turcia situat la frontiera cu Siria, anunta Ministerul turc de Interne, citat de AFP. Din pacate, avem 13 morti.

Cel putin 20 de persoane au fost ranite in urma unui cutremur de 6,2 din Iran

Un cutremur cu magnitudinea de 6,2 a avut loc sambata dimineata in sudul Iranului, aproximativ 20 de persoane fiind ranite, anunta Centrul american de geofizica USGS), citat de AFP.

Explozie puternica langa un spital din Benghazi. Cel putin 12 persoane au murit

O masina capcana a explodat intr-o zona aglomerata din preajma celui mai mare spital din Benghazi, Libia. Primele informatii relateaza despre cel putin 12 persoane ucise si mai multe zeci ranite grav, printre.

Explozie puternica langa un spital din Benghazi. Cel putin 17 persoane au murit

O masina capcana a explodat intr-o zona aglomerata din preajma celui mai mare spital din Benghazi, Libia. Primele informatii relateaza despre cel putin 17 persoane ucise si mai multe zeci ranite grav, printre.

Schimb de focuri in New Orleans la o defilare de Ziua Mamelor: Cel putin 19 persoane au fost ranite

Nouasprezece persoane au fost ranite, duminica, in timpul unui schimb de focuri, la o parada organizata de Ziua Mamelor inNew Orleans din SUA. Saptesprezece adulti, precum si un baiat si o fata in.

Explozii intr-un sat din Turcia, la granita cu Siria. Cel putin patru persoane au fost ucise

Patru explozii, provocate cel mai probabil de obuze, au avut loc sambata intr-un sat din sudul Turciei, la frontiera cu Siria, anunta postul turc NTV, conform Mediafax. Exploziile au fost provocate de.

Incendiu violent intr-o uzina dezafectata din Franta: cel putin trei persoane au murit

Trei persoane, doua femei si un copil, si-au pierdut viata in urma unui incendiu, intr-o uzina dezafectata, care servea ca adapost ilegal pentru aproximativ 200 de romi, la Lyon, relateaza AFP. Potrivit.

Cel putin trei persoane au murit in Franta intr-un incendiu produs intr-o cladire ...

Trei persoane, doua femei si un copil, potrivit unui bilant provizoriu, au murit in urma unui incendiu, intr-o uzina dezafectata, care servea ca adapost ilegal pentru aproximativ 200 de romi, la Lyon, au anuntat luni dimineata surse din cadrul serviciului de pompieri si Prefecturii, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Incendiul violent, care a izbucnit in cursul noptii de duminica spre luni, a cuprins in totalitate cladirea, potrivit locotenent-colonelului din cadrul serviciului de pompieri .

UPDATE VIDEO 19 persoane au fost ranite la parada de Ziua Mamei in New Orleans

19 persoane au fost ranite in timpul unei parade desfasurate de Ziua Mamei, duminica, in New Orleans, din cauza unor focuri de arma, potrivit reprezentantilor ordinii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2748 seconds )