Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai amuzante GLUME pe marginea conflictului Dragnea-Tudose

B1 B1,
Cele mai amuzante GLUME pe marginea conflictului Dragnea-Tudose

Micul razboi casnic din sanul PSD-ului care i-a opus pe premierul Tudose si pe liderul PSD, Dragnea a generat, dupa cum era si firesc, o avalansa de glume in mediul online. Va prezentam, mai jos. continuă pe B1

Cele mai frumoase inele de logodna Rose Gold

Nuanta Rose Gold este foarte ceruta nu doar la telefoanele iPhone, ci, in mod special, la bijuterii. Iata, spre exemplu cele mai frumoase inele de logodna in aceasta culoare.

Utile: Moment istoric in medicina: prima terapie pentru vindecarea orbirii; Astea sunt cele mai mari pericole din farfuria copilului; Timpul de digestie al alimentelor si reguli pentru o digestie usoara

Zece semne de alarma care anunta cancerul in cazul femeilor. Sangerarile, oboseala, scaderile bruste in greutate, balonarea si tusea care persista pentru perioade lungi de timp pot trada numeroase tipuri de cancer. Cele mai sanatoase combinatii alimentare. De ce sunt mai bune impreuna rosiile cu fasolea sau ceaiul verde cu lamaia? Combinatiile de alimente considerate sanatoase ar putea aduce organismului.

Vine barza in casa unuia dintre cele mai indragite cupluri (FOTO)

John Legend si sotia lui, Chrissy Teigen, au devenit, dupa multe incercari, parintii unei fetite pe nume Luna. Cei doi fac parte printre cele mai indragite cupluri dintre celebritatile.

Una dintre cele mai indragite trupe romanesti va concerta in America (FOTO)

Trupa 3 Sud-Est, una dintre cele mai indragite formatii romanesti de acum cativa ani, s-a gandit sa concerteze si in America, cu oczia implinirii a 20 de ani de la.

Una dintre cele mai cunoscute romance de peste hotare a devenit mama. Ce nume deosebit va purta copilul (FOTO)

Balerina Alina Cojocaru este in culmea fericirii. Romanca considerata una dintre cele mai mari balerine ale lumii a devenit pentru prima oara mama. Alina Cojocaru si partenerul sau, coregraful.

Cele mai bune zece orase potrivite pentru o minivacanta

O vacanta de un weekend este o oportunitatea perfecta de a te incarca cu energie, o sansa sa evadezi din viata de zi cu zi pentru 48 de ore. Probabil cei mai multi dintre noi nu stim ce sa alegem atunci cand planuim o vacanta pe termen scurt, tocmai pentru ca oferta e bogata si fiecare persoana ia in considerare anumiti factori precum timpul petrecut in trafic, capacitatea de acomodare sau siguranta. Prima aplicatie de calatorii in Europa a realizat o lista cu 100 de orase perfecte pentru calatoriile de weekend, iar CNN a selectat si a realizat o lista cu cele mai potrivite zece orase pentru o vacanta de scurta durata.

Cele mai controversate povesti de iubire din trecutul romanilor: Avram Iancu si iubita unguroaica, baronul homosexual si dragostea platonica a lui Arsenie Boca

O multime de personaje istorice au starnit fascinatia romanilor prin dramatismul vietii lor intime. in galeria celor mai controversate relatari au intrat cele despre relatiile furtunoase ale lui Avram Iancu, ale baronului Nopcea sau controversele prieteniei dintre duhovnicul Arsenie Boca si ucenica sa, Zamfira.

Cate calorii au cele mai consumate alimente

Ai auzit de nenumarate diete in care trebuie sa consumi un anumit numar de calorii sau poate vrei sa ai mai multa grija de regimul tau alimentar, insa, cine are timpul necesar sa le calculeze?.

Destinatii de toamna: cele mai bune 8 orase in care sa-ti planuiesti o vacanta acum

Chiar daca vara este preferata de cei mai multi turisti pentru vacante, toamna in schimb are farmecul ei pentru scurte vizite. Iata orasele pe care merita sa le descoperi in perioada urmatoare, recomande de specialistii Momondo. ro.

Cele mai interesante lucruri despre copiii Ducilor de Cambridge: cum o alinta Printul George pe bunica sa, Regina Elisabeta, si la ce nu au acces micutii

Ducesa de Cambridge Kate Middleton si Printul William sunt fericitii parinti a doi copii, iar cel de-al treilea este pe drum. Exista, insa, cateva lucrui mai putin stiute in legatura cu micii printi ai Angliei.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )