Libnet.ro
UNICEF

20:30

Cele mai bune antibiotice naturale

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune antibiotice naturale

Un tratament natural, cu efect antibiotic poate fi o prima masura in boli respiratorii si digestive, cu atat mai mult ca folosirea repetata a antibioticelor creste, in timp, rezistenta la acest tip de medicamente. continuă pe Adevărul

Sarah Chang, una dintre cele mai bune violoniste din lume, vine la Constanta. Fie ca-ti place Bach sau Lady Gaga, muzica este coloana sonora a vietii

Una dintre cele mai cunoscute violoniste din lume, Sarah Chang, va sustine doua spectacole in Piata Ovidius din Constanta, in serile de 26 si 27 august 2017.

Cum tratezi simplu afectiunea care provoaca retentia de apa. Cele mai eficiente diuretice naturale

Retentia de apa, un fenomen des intalnit, are o varietate de cauze, multe dintre ele legate de stilul nostru de viata. Exista o serie de medicamente care trateaza aceasta problema, insa avem la indemana si cateva plante cu efect diuretic recunoscut.

Fericirea este simpla. Andra iti da cele mai bune sfaturi (FOTO)

Chiar daca are o viata agitata, fiind mereu pe dumuri in concerte, Andra este fericita cu cariera sa si cu familia frumoasa pe care o are. Cum multi s-au intrebat care este secretul sau, artista l.

Cele mai de succes artiste din Romania poarta STYLAND

Cele mai de succes vedete din Romania si de peste hotare pot fi considerate concurente in cariera, dar au in comun aceeasi pasiune stilistica: piesele vestimentare ale brandului romanesc STYLAND. Inna, Delia, Andra si Antonia, cele considerate cele mai de indragite artiste din Romania, poarta in videoclipuri, emisiuni si in aparitii publice costume, sacouri, pantaloni, topuri din satin, camasi, veste, chiar si haine sport create de Styland, brandul romanesc ce a devenit unul din preferatele vedetelor de la Hollywood.

Angajari prin reteaua Eures, cele mai multe slujbe disponibile, in Marea Britanie. Ce meserii sunt la mare cautare

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei EURES Romania, 901 locuri de munca pentru somerii care doresc sa se angajeze in strainatate. Cele mai multe oferte sunt in Marea Britanie, 335 de slujbe disponibile.

Una dintre cele mai dorite ispite masculine de la Insula Iubirii a suferit un grav accident rutier! isi cumparase masina cu doar doua ore inainte

Andy de la Insula iubirii, una dintre cele mai dorite ispite masculine din emisiune, a fost implicat intr-un grav accident de masina. A fost un accident grav de masina, unde mai pui ca.

Bancile din Hong Kong, printre cele mai profitabile din lume

Bancile mari din Hong Kong sunt unele dintre cele mai profitabile institutii de credit din lume, in parte datorita fundamentelor pietei, dar mai ales deciziilor de limitare a costurilor, spun expertii din industrie, conform South China Morning Post.

ANALIZA - Start in Primera Division, Bundesliga si Serie A: Cum s-au miscat pe piata transferurilor cele mai puternice echipe din aceste campionate

Trei dintre cele mai importante campionate din Europa isi au debutul in acest weekend. Echipele din campionatele Spaniei, Germaniei si Italiei au avut o vara plina de transferuri si sunt pregatite sa inceapa un nou sezon. Intra in material pentru a vedea o prezentare a celor mai importante mutari din Primera Division, Bundesliga si Serie A.

Un pont pe zi: Dan Bara a prezentat cele mai interesante cote pentru meciul Nice - Napoli (VIDEO)

Dan Bara a prezentat din editia de luni noapte a emisiunii Un pont pe zi cele mai interesante cote pentru meciul dintre Nice si Napoli din Liga Campionilor. 4 este cota celor de la Nice.

Care sunt cele mai simple trei tehnici de reducere a stresului

De cele mai multe ori, oamenii isi saboteaza singuri fericirea. Fie ca nu traiesc in prezent sau nu constientizeaza adevaratele probleme existentiale, de multe ori ajung sa se confrunte cu un nivel crescut al stresului sau chiar depresie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1975 seconds )