Libnet.ro
UNICEF

17:45

Cele mai bune proiecte online din Romania au fost premiate in cadrul Galei Internetics 2012

Antena3 Antena3,
Cele mai bune proiecte online din Romania au fost premiate in cadrul Galei Internetics 2012

In cadrul Galei Internetics 2012, care a avut loc pe 1 octombrie, la Opera Nationala Bucuresti, au fost premiate cele mai bune proiecte din online-ul romanesc. Agentiile care au urcat pe scena sunt:. continuă pe Antena3

Una din cele mai mari reusite din viata mea: Adele admite ca a inregistrat coloana sonora pentru noul film James Bond

Cantareata britanica Adele a confirmat ca a inregistrat piesa principala din coloana sonora pentru noul film din seria James Bond. Artista a postat o fotografie pe contul sau de Twitter in care apare.

Topul celor mai bine educate tari din lume

Numarul persoanelor cu studii superioare a urcat constant in perioada recesiunii, releva un raport al Organizatiei pentru Cooperare si Dezvoltare Economie OECD), citat de MarketWatch . Cu un procent de 2% din PIB alocat invatamantului fata de 6-8%.

Imaginile care i-au lasat masca pe rusi. Ce orgii se petrec in subsolul unui club de fite din ROMANIA

Isi promoveaza marfa pe internet si se lauda ca au cele mai tari petreceri. insa indata ce ai intrat in acest club totul se schimba, iar lumea interzisa prinde viata. Cam asa descriu atmosfera dintr-un.

Femeia din Romania care a dirijat MII de dosare penale si a fost personaj principal in zeci de scandaluri la nivel inalt

Laura Codruta Kovesi a fost procuror general al Romaniei timp de 6 ani. Sefa procurorilor din Romania a predat stafeta dupa 6 ani de mandat. in acest timp, Laura Codruta Kovesi a fost tinta mai multor atacuri,.

Cele mai eficiente tehnici de stimulare a femeii

Stimularea digitala a zonelor genitale feminine poate da rezultate uimitoare! Asta e valabil atat timp cat stii ce faci si folosesti tehnicile potrivite, desigur. Iata cateva dintre cele mai iubite tehnici de.

Florin Salam se muta definitiv din Romania: Afla motivul

Florin Salam nu mai vrea sa traiasca in Romania, motiv pentru care a decis sa se mute definitiv in Statele Unite. Ramona Lazuran, prietena cantaretului, a dezvaluit motivele care l-au determinat pe Salam sa.

VIDEO Philip Gordon, adjunctul lui Hillary Clinton: Continuam sa urmarim indeaproape situatia din Romania. Stim ca unii vor sa organizeze un nou referendum sau cauta alte cai de a scapa de presedinte

Philip Gordon, asistentul pentru Afaceri Europene si Eurasiatice al Secretarului de Stat american, Hillary Clinton, a spus ca SUA urmaresc indeaproape situatia din Romania, adaugind ca stim ca unii vor sa organizeze un nou referendum sau cauta alte cai de a scapa de presedinte. Gordon, care a vizitat in Romania dupa referendumul de demitere a lui Traian Basescu si le-a cerut atunci liderilor USL sa respecte deciziile Curtii Constitutionale, a mai spus ca daca presedintele e nepopular si mandatul sau nu reflecta dorinta poporului, calea de a rezolva aceasta situatie sint alegeri corecte si democratice.

Mircea Dusa: Pentru a face ordine in listele electorale din Romania trebuie schimbat sistemul legislativ

Ministrul de Interne Mircea Dusa a declarat, duminica, la Punctul de intalnire de la Antena 3 ca, pentru a face ordine in listele electorale din Romania trebuie schimbat sistemul legislativ. Pentru a face.

Financial Times: Reputatia programului de privatizare din Romania are de suferit. Investitorii interesati de Tarom sau CFR Marfa sa ia aminte

Reputatia programului de privatizare din Romania are de suferit, dupa cazul Oltchim, iar investitorii interesati de Tarom sau CFR Marfa trebuie sa ia aminte la acest exemplu. intr-un comentariu postat pe blogul.

Corlatean: Nu au existat preocupari legate de situatia din Romania

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a declarat, ieri seara, ca nu au existat preocupari legate de recentele dispute politice interne din Romania in cadrul intalnirilor si contactelor avute cu ocazia participarii sale la Adunarea Generala a ONU, informeaza Antena3. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )