Libnet.ro
UNICEF

09:31

Cele mai bune tari in care ti-ai fi dorit sa te nasti

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai bune tari in care ti-ai fi dorit sa te nasti

Cu cele mai mari niveluri de trai, cu un sistem de educatie bine pus la punct si cu un sistem de sanatate mereu in grija cetatenilor, aceste state cresc invidia printre cei care s-au nascut in alte locuri. Iti prezentam cele mai bune 10 tari in care sa. continuă pe Wall-Street Ro

Unde plecam din tara: topul celor mai bune tari pentru emigrare

Elvetia este tara in care emigrantii au parte cele mai bune conditii de trai, potrivit unui studiu. Cea mai proasta optiune este Egiptul, tara in care calitatea vietii emigrantilor este foarte scazuta.

Cele mai bune jocuri pentru tableta cu Android 4.2

Cele mai bune jocuri pentru otabletacu Android 4. 2 sunt mai accesibile decat ati crede, iar foarte multe dintre ele pot fi descarcate gratuit. Google Play Store a depasit de curand cifra de un milion de aplicatii, iar multe dintre acestea sunt jocuri optimizate pentru tableta. De multe ori se poate dovedi foarte greu sa alegi intre toate variantele pe care le ai la dispozitie. Ne-am hotarat astfel sa va oferim o lista cu cele pe care le consideram a fi [].

Cele mai bune 10 anvelope de iarna in 2014

Automobil Clubul German ADAC) a testat anul acesta cateva anvelope de iarna cu latimea de 195 mm, inaltimea de 65 mm si diametrul de 15, pentru a afla care sunt cele mai bune pneuri in diferite conditii, pe zapada, gheata, asfalt uscat sau ud, ce.

Cele mai bune 10 anvelope de iarna in 2014

Automobil Clubul German ADAC) a testat anul acesta cateva anvelope de iarna cu latimea de 195 mm, inaltimea de 65 mm si diametrul de 15, pentru a afla care sunt cele mai bune pneuri in diferite conditii, pe zapada, gheata, asfalt uscat sau ud, ce zgomot au la rulare, cat de repede se uzeaza si ce consum redus de carburant pot oferi autoturismelor.

Cele mai bune solutii pentru un antivirus gratuit pentru Windows 8

Cel mai bun antivirus pentru Windows 8 nu trebuie sa coste o avere. Ba chiar exista alternative gratuite foarte bune. Iata cateva dintre ele.

Cele mai enervante lucruri pe care le fac parintii

Cand ai copii privesti in jurul tau si ii vezi si pe ceilalti parinti in actiune. Cateodata, sunt exemple demne de urmat, insa uneori, te scot pur si simplu din sarite. Iata cele mai enervante lucruri pe care le fac.

Lista rusinii: cele mai proaste aeroporturi din Europa in 2014

Unele dintre cele mai importante destinatii turistice din lume au parte de aeroporturi unde conditiile lasa de dorit, iar calatorii taxeaza aceasta lipsa de interes a companiilor prin includerea respectivelor aerodromuri intr-un clasament anual al rusinii realizat de sleepinginairports. net.

Tara noastra, in topul celor mai bune destinatii de vacanta pentru 2015, realizat de Lonely Planet

Unul dintre cele mai puternice ghiduri turistice din lume, Lonely Planet, plaseaza Romania in topul celor mai bune destinatii de vacanta pentru 2015, prin prisma raportului oferta turistica - pret, potrivit Departamentului pentru intreprinderi Mici si Mijlocii, Mediul de Afaceri si Turism.

Care sunt cele mai performante firme din Alba in 2013. Topul realizat de Camera de Comert si Industrie

Camera de Comert si Industrie Alba a premiat intr-un cadru festiv cele mai performante firme din Alba in anul 2013. Topul cuprinde 698 de companii. Cele mai puternice companii din judet, din punctul de vedere al cifrei de afaceri realizate anul trecut sunt Holzindustrie Schweighofer SRL Sebes, Kronospan Sebes SA Sebes si Transavia SA Oiejdea.

Cele mai ieftine eBook readere pe care sa iti citesti cartile preferate

Cele mai ieftine eBook readere de pe piata sunt disponibile si in Romania, iar pasionatii de lecturi digitale le pot cumpara acum in preajma sarbatorilor. Cele mai ieftine eBook readere ar trebui sa inceapa de undeva de la 100 de lei, aproximativ, pana la sub 500 de lei. Vorbim de un gadget pe care il folosesti la lectura, nu sa navighezi pe Internet sau sa joci jocuri care necesita un hardware foarte bun. Astfel, lista noastra pentru cele mai ieftine [].

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2453 seconds )