Libnet.ro
UNICEF

07:00

Cele mai grave atentate din istoria moderna

Adevărul Adevărul,
Cele mai grave atentate din istoria moderna

Atacurile asupra unor grupuri mari de persoane au devenit din ce in ce mai frecvente in ultimii 50 de ani, motivele actiunilor de acest fel fiind diverse: religioase, politice, caracter etnic. Facem o trecere in revista cu cele mai grave atentate din istoria moderna. continuă pe Adevărul

Cele mai sangeroase atacuri din Europa din ultimii 20 de ani

In contextul atacului sangeros comis la sediul din Paris al saptamanalului satiric francez Charlie Hebdo, AFP a prezentat cele mai grave atentate care au avut loc in Europa in ultimii 20 de ani. - 24 mai 2014 -.

Rolls-Royce a avut anul terecut cele mai mari vanzari din istoria sa. Cine sunt cei care au cumparat autovehiculele de lux

Constructorul de automobile de lux Rolls-Royce Motor Cars, divizie a grupului german BMW, a avut anul trecut cele mai mari vanzari din istoria de 111 ani companiei, 2014 fiind al cincilea an consecutiv in care Rolls-Royce a realizat vanzari-record.

Cele mai sangeroase atentate comise in Europa in ultimii 20 de ani

Atacul sangeros comis miercuri la sediul din Paris al saptamanalului satiric francez Charlie Hebdo face parte din atentatele cele mai grave care au avut loc in Europa in ultimii 20 de ani, relateaza AFP, care prezinta o cronologie.

Cele mai sangeroase atentate comise in Europa in ultimii 20 de ani

Atacul ucigas comis la sediul publicatiei franceze de satira Charlie Hebdo este unul din cele mai grave acete de terorism comise in Europa din 1995 pana acum.

CRONOLOGIE: Cele mai sangeroase atentate comise in Europa incepand din 1995

Atacul sangeros comis miercuri la sediul din Paris al saptamanalului satiric francez Charlie Hebdo face parte din atentatele cele mai grave care au avut loc in Europa in ultimii 20 de ani, relateaza AFP, care prezinta o cronologie, citeaza Mediafax.

Ramane cel mai mare brand de masini de lux din lume. Rolls-Royce anunta cele mai mari vanzari din istoria sa

Constructorul de automobile de lux Rolls-Royce Motor Cars, divizie a grupului german BMW, a anuntat, luni, ca anul trecut a inregistrat cele mai mari vanzari din istoria de 111 ani companiei. Bloomberg transmite ca.

Cele mai populare locuri din Bucuresti

Descopera cele mai populare locuri din Bucuresti dupa checkin-urile realizate pe Facebook. Care a fost locul in care ai mers cel mai des anul acesta? Sau, daca folosesti Foursquare, in ce loc ai dat cele mai multe checkin-uri anul acesta?.

Ponta: in 2014 am avut cele mai putine OUG din ultimii 25 de ani. Vreau totusi sa le scadem de la 95 la 75

Premierul Victor Ponta a afirmat, miercuri, in debutul sedintei de Guvern ca, desi in 2014 au fost emise cele mai putine Ordonante de Urgenta OUG) din ultimii 25 de ani, in numar de 95, tot sunt multe si ca se urmareste reducerea lor.

De ce Suedia are cele mai sigure sosele din lume

Suedia este pe cale sa ajunga la zero decese pe an in accidente rutiere, un lucru incredibil dupa ce in anii 70 inregistra un varf de decese rutiere, scrie qz. com .

PSG si Chelsea il ademenesc pe Messi cu oferte fabuloase. Daca va pleca de la Barcelona, argentinianul va deveni cel mai scump transfer din istoria fotbalului

Chelsea si PSG si-au reinnoit ofertele pentru un transfer al starului argentinian de la Barcelona, mutare care, daca se va realiza, va deveni cea mai scumpa tranzactie din istoria fotbalului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )