Libnet.ro
UNICEF

22:15

Cele mai mari 1.000 de companii generau o pondere de 50% din veniturile tuturor companiilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cele mai mari 1.000 de companii generau o pondere de 50% din veniturile tuturor companiilor

Numarul insolventelor din prima jumatate a anului curent este la minimul ultimilor zece ani, potrivit unui studiu Coface, insa pierderile generate creditorilor se afla la cel mai ridicat nivel din perioada analizata. continuă pe Ziarul Bursa

Sculptorul de metale care a realizat una dintre cele mai mari icoane din spatiul ortodox romanesc

Ovidiu Teodorescu, din orasul dambovitean Moreni, si-a inceput cariera in mataloplastie la 27 de ani, atunci cand, din intamplare, a vazut o lucrare realizata in aceasta tehnica in locuinta unui mester in ceramica. Acum are 71 de ani si spune ca pasiunea vietii lui este sculptura in metal.

Ce gadget-uri se vor lansa la IFA Berlin, una dintre cele mai mari conferinte de tehnologie din lume

IFA Berlin incepe in doar cateva zile, iar capitala Germaniei va deveni polul central al industrei tehnologiei. Ce lansari sunt asteptate in acest an.

Domeniile cu cele mai multe firme in proceduri de insolventa

O analiza prezentata miercuri de compania de asigurare de credite Coface Romania indica principalele domenii in care s-au produs cele mai multe insolvente ale firmelor romanesti, in priele 6 luni ale anului 2017.

Protest la Damen Galati. Circa 400 de angajati cer salarii mai mari

Aproximativ 400 de muncitori ai Santierului Naval Damen Galati au refuzat sa intre la lucru, marti dimineata, la ora 07. 00, cerand salarii mai mari, informeaza viata-libera. ro. in jurul.

Protest la Damen Galati. Circa 400 de angajati cer salarii mai mari (VIDEO)

Aproximativ 400 de muncitori ai Santierului Naval Damen Galati au refuzat sa intre la lucru, marti dimineata, la ora 07. 00, cerand salarii mai mari, informeaza viata-libera. ro. in jurul.

Cele mai apreciate scene de sex din Game of Thrones

Serialul Game of Thrones nu este doar despre lupta pentru putere, confruntarea cu mortii sau despre dragoni, ci si despre scene de sex incadrate in timpurile de odinioara. Iata-le pe cele mai apreciate! .

Aproape 25.000 de locuri de munca vacante, cele mai multe in Bucuresti, Prahova si Arad

Aproape 25. 000 de locuri de munca sunt vacante, luni, la nivel national, cele mai multe fiind in Bucuresti, Prahova si Arad. Mai putin de o suta de posturi disponibile sunt in judetele Caras-Severin, Giurgiu, Suceava, Mehedinti si Bacau. Cele mai multe locuri de munca, peste 1. 300, sunt pentru muncitori necalificati in industria confectiilor.

Cele mai tari momente de la MTV Video Music Awards 2017

Ceremonia din acest an a MTV Video Music Awards a fost prezentata de Katy Perry si a inclus show-uri si aparitii spectaculoase ale unor nume celebre din industria muzicii. Iata care au fost cele mai tari momente.

Cum sa ne curatam corect ochelarii? Iata cele mai tari trucuri

Purtatorii de ochelari stiu ca acestia se pot murdari si chiar distorsiona vederea din aceasta cauza. Iar uneori stergerea lor pur si simplu nu rezolva problema. Iata cele mai tari trucuri de curatare.

Cele mai rapide trenuri din lume vor circula in China. Ce viteza maxima pot atinge

China redevine tara cu cele mai rapide trenuri din lume. Tara asiatica pierduse acest statut in 2011, atunci cand un accident teribil a atras dupa sine limitarea vitezei garniturilor care circula pe caile ferate la 300 de kilometri pe ora. in acel accident au murit 40 de oameni.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2909 seconds )