Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cele mai mari proiecte rezidentiale din Capitala: dezvoltatorii din Sud, tin pasul cu Greenfield si Cosmopolis

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cele mai mari proiecte rezidentiale din Capitala: dezvoltatorii din Sud, tin pasul cu Greenfield si Cosmopolis

Potrivit unei analize a Imobiliare. ro, numarul de noi listari de locuinte spre vanzare in piata rezidentiala din Capitala a cunoscut un trend descendent, in primele trei luni ale anului, cu pana la 22%, comparativ cu aceeasi perioada din 2016. Aceasta. continuă pe Wall-Street Ro

Cele mai mari proiecte rezidentiale din Capitala: dezvoltatorii din Sud tin pasul cu Greenfield si Cosmopolis

Potrivit unei analize a Imobiliare. ro, numarul de noi listari de locuinte spre vanzare in piata rezidentiala din Capitala a cunoscut un trend descendent, in primele trei luni ale anului, cu pana la 22%, comparativ cu aceeasi perioada din 2016. Aceasta.

VIDEO Utilaje de milioane de euro la Cupru Min Abrud. Cum arata la lucru cele mai mari autobasculante din Romania

Compania miniera de stat Cupru Min SA Abrud a achizitionat doua dntre cele mai mari autobasculante existente pe piata, ci o capacitate de transport de 90 de tone. Pretul de catalog al unei astfel de autobasculante noi se apropie de 1 milion de euro.

INTERVIU Harry Tavitian, despre muzica si libertate: in comunism, unul dintre cele mai mari proteste se intampla la un festival de jazz

Harry Tavitian, muzician roman de origine armeana, este considerat unul dintre cei mai importanti jazzmani romani contemporani. Are o cariera de peste 45 de ani, fiindca a intrat in lumea muzicii la numai 6 ani. A cantat alaturi de nume grele ale jazzului romanesc si are discuri scoase inclusiv la case de productie din Londra, Grecia si Bulgaria. Prin muzica sa a intretinut spiritul de libertate interioara in timpul comunismului.

De ce apa imbuteliata este una dintre cele mai mari minciuni ale secolului

Apa este o componenta esentiala a supravietuirii, iar unii dintre noi alegem sa o consumam de la robinet, in timp ce altii prefera apa imbuteliata. Pretul pe care il platesti pe o sticla de apa difera foarte mult, dar in general acesta este mult mai mare decat daca ai consuma aceeasi cantitate de apa de [].

Cele mai frumoase biserici fortificate din Transilvania care au reintrat in circuitul turistic. Cum puteti ajunge sa le vizitati

52 dintre cele aproximativ 160 de biserici fortificate medievale sasesti din Transilvania au fost redeschise turistilor din aceasta primavara.

Incident teribil la pasajul de la Piata Sudului din Capitala. Un tanar de 25 de ani s-a aruncat in gol

Incident teribil la pasajul de la Piata Sudului din Capitala. Un tanar de 25 de ani s-a aruncat in gol, iar in aceasta dimineata a murit la spital, dupa ce medicii l-au resuscitat mai bine de.

Un barbat de 46 de ani a incercat sa se sinucida intr-un hypermarket din Capitala taindu-se cu un cutit

Un barbat in varsta de 46 de ani a incercat sa se sinucida, vineri dupa-amiaza, intr-un hypermarket din Capitala, avand asupra lui un cutit cu care si-a provocat mai multe rani pe brate. Acesta a fost imobilizat de politisti si transportat la Spitalul Universitar, unde i se va face o evaluare psihiatrica, anunta Politia Capitalei, citata de news. ro.

Milionarii se bat in arogante! Dupa SAMPANIA-ELEFANTde 60.000 de lei, un afacerist a deschis, intr-un club din Capitala, DINOZAURUL ROSE de 45.000 euro (FOTO)

Fitze de Bucuresti! Joi seara, intr-un club din Capitala s-a deschis cea mai mare si mai scumpa sticla de sampanie din tara! Costa cat un apartament, 45. 000 de euro! Cel care a platit suma uria.

Incendiul izbucnit la o casa parasita din Capitala a fost stins; in imobil era o cantitate mare de materiale textile si mase plastice

Incendiul izbucnit duminica seara la o casa parasita de pe bulevardul Regina Maria din Capitala a fost stins de pompieri, care au gasit in imobil o cantitate mare de materiale textile si mase plastice, anunta news. ro. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti-Ilfov, Daniel Vasile, incendiul a fost stins la ora transmiterii acestei stiri.

Cele mai admirate femei: astrologul Maria Sarbu vorbeste despre atuurile zodiilor irezistibile

Sunt cele care au inventat cultul feminin si cele mai admirate, dorite, apreciate si sigure pe valoarea lor. Ele sunt cele care vor face din barbatul lor partenerul pe care apoi il va dori orice femeie. Astrologul Maria Sarbu vorbeste despre caracteristicile zodiilor care detin suprematia in arta feminitatii.

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )