Libnet.ro
UNICEF

16:45

VIDEO Utilaje de milioane de euro la Cupru Min Abrud. Cum arata la lucru cele mai mari autobasculante din Romania

Adevărul Adevărul,
VIDEO Utilaje de milioane de euro la Cupru Min Abrud. Cum arata la lucru cele mai mari autobasculante din Romania

Compania miniera de stat Cupru Min SA Abrud a achizitionat doua dntre cele mai mari autobasculante existente pe piata, ci o capacitate de transport de 90 de tone. Pretul de catalog al unei astfel de autobasculante noi se apropie de 1 milion de euro. continuă pe Adevărul

Dupa vanzari de 85 milioane euro, Deichmann Romania planuieste sa deschida sapte magazine noi

Retailerul german Deichmann a vandut anul trecut, in Romania, incaltaminte in valoare de peste 85 milioane euro, in crestere cu aproape 16% fata de anul anterior, cand a inregistrat o cifra de afaceri de aproximativ 72 milioane euro. Pentru anul in.

Pofit net de 262,2 milioane euro

Erste Group raporteaza un profit net de 262,2 milioane euro in primul trimestru din 2017, potrivit unui comunicat de presa al companiei.

Administratia Strazilor Bucuresti vrea sa dea peste 31 milioane euro pentru indicatoare si semafoare

Administratia Strazilor Bucuresti a scos la licitatie un contract pe doi ani, estimat la 142,7 milioane lei 31,4 milioane euro), cu TVA, pentru lucrari de proiectare si executie de semnalizari rutiere pe strazile Capitalei, potrivit unui anunt publicat joi pe Sistemul Elecronic de Achizitii Publice SEAP).

Isarescu: Am eliberat bancilor 500 milioane euro prin reducerea RMO

Banca Nationala a Romaniei BNR) a eliberat 500 de milioane de euro reducand rata rezervelor minime obligatorii RMO) pentru pasivele in valuta de la 10% la 8%, acesti bani fiind ai bancilor, tinta fiind atingerea unui nivel de 2%, nivelul mediu la nivelul Uniunii Europene UE), a declarat vineri guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, in cadrul unei conferinte de presa.

Teraplast a investit 62 milioane euro in cercetare si dezvoltare, in ultimii zece ani

Grupul Teraplast investeste masiv in cercetare si dezvoltare, in ultimii zece ani investitiile in acest segment ajungand la 62 milioane de euro, a declarat, ieri, Mircea Hotoleanu, CEO in cadrul grupului.

Perchezitii la CFR Marfa intr-un dosar cu un prejudiciu de peste 6 milioane euro

ACTUALIZARE 07:45 IGPR: Perchezitiile in dosarul CFR Marfa vizeaza un numar de 40 de persoane Politistii de combatere a criminalitatii organizate si procurorii DIICOT efectueaza zeci de perchezitii domiciliare in Bucuresti si in noua judete, pentru destructurarea unei grupari infractionale care ar fi cauzat un prejudiciu de peste 6 milioane de euro unei societati nationale de transport feroviar, prin delapidare, informeaza un comunicat al Inspectoratului General al Politiei Romane IGPR).

Indicii BVB au scazut usor, pe un rulaj de 7,3 milioane euro

Opt dintre indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de ieri in depreciere, in contextul in care a fost inregistrat un volum de tranzactionare de 33,08 milioane de lei, inferior celui din sedinta de vineri 41,61 milioane de lei).

EXCLUSIVITATE. Primarul cu partie de 7 milioane euro la Bistrita schiaza in Austria. Ovidiu Cretu a plecat in excursie pe banii comunitatii

Ovidiu Cretu, primarul PSD al orasului Bistrita, a devenit celebru dupa ce a indatorat pe 20 de ani comunitatea locala pentru o partie de schi de milioane de euro. in acelasi timp, edilul merge la schi in Austria, costurile cel putin ale uneia dintre excursii fiind suportate, in parte, de catre bistriteni.

Romania Libera: Agentia de Cadastru a dat firmelor lui Sebastian Ghita contracte de aproape 55 milioane euro

Firmele lui Sebastian Ghita au primit contracte in valoare de aproape 55 de milioane de euro de la o singura institutie a statului roman: Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara, scrie Romania Libera.

Profitul net al Oltchim a fost de 1,68 milioane euro, in crestere cu 76%

Profitul net al combinatului Oltchim, aflat in insolventa, a fost, in trimestrul intai al acestui an, de 1,68 milioane de euro, in crestere cu 76% fata de profitul afisat pentru perioada similara din 2016, potrivit unui raport remis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )