Libnet.ro
UNICEF

01:06

Cele mai populare nume de copii in 2016

ADPM ADPM,
Cele mai populare nume de copii in 2016

S-a intocmit topul celor mai populare nume de copii in anul 2016, iar daca la fete Olivia, Amelia si Charlotte sunt cap de lista, pentru baieti favorite sunt Ezra, Asher si Atticus. continuă pe ADPM

Cele mai populare trenduri in materie de diamante pentru cea de-a doua jumatate a anului 2016

Un inel cu diamant va fi intotdeauna o bijuterie aparte, insa si acestei piese i se pot adauga elemente care s-o transforme intr-una spectaculoasa. Chiar si in cazul diamantelor exista trenduri care se schimba de la an la an. Asadar, daca vrei sa fii in pas cu tendintele celei de-a doua jumatati a anului 2016, afla cum trebuie sa arate inelul cu diamant perfect din toate punctele de vedere.

Cele mai bune fotografii ale anului 2016, conform National Geographic

S-a incheiat de curand concursul anual de fotografie organizat de National Geographic, iar fotografiile alese drept cele mai bune ale anului 2016 sunt absolut uluitoare.

De ce a vrut Uber sa stii cele mai bune destinatii din Bucuresti afli in weekend

In urma cu cateva saptamani, Uber a comunicat lista celor mai populare 25 de destinatii. Acum, impreuna cu acestea, ofera discount la deplasarile catre ele.

Jocurile cu cele mai bune coloane sonore

In acest articol ne vom uite peste cateva dintre jocurile cu cele mai bune coloane sonore. Muzica este o parte extrem de importanta a jocurilor din ziua de azi, intrucat ne permite sa ne apropiem de personaje si sa intelegem mai bine povestea. in ultimii ani, dezvoltatorii au perfectionat in continuu aspectul sonor al jocurilor, [].

TOP cinci cele mai bune parcuri acvatice din lume: aici traiesti experiente extreme

Cu tobogane pe care sa traiesti cea mai extrema experienta din viata, dar si zone in care sa iti regasesti linistea dupa atingerea adrenalinei, acestea sunt cele mai bune cinci parcuri acvatice din lume, potrivit TripAdvisor.

Cele mai mari nemultumiri ale unui cuplu

Oricat de mult ti-ai iubi partenerul de viata, tot sunt momente cand pur si simplu acesta te scote din minti. Iata cele mai mari nemultumiri ale unui cuplu, asa cum reiese dintr-un sondaj realizat de site-ul.

Cele mai multe locuri de munca vacante sunt in Bucuresti si Arad

Aradul si Bucurestiul sunt doua zone din tara unde se gasesc cele mai multe locuri de munca vacante. Judetul Arad depasind totalul celorlalte trei unitati administrative din Regiunea de Vest, Timisul, Hunedoara si Caras-Severin.

Polonia, Germania, Romania, Bulgaria si Marea Britanie - tari ale caror termocentrale provoaca cele mai multe morti premature

Cele cinci tari ale caror termocentrale provoaca cele mai multe morti premature peste granite sunt: Polonia 4690), Germania 2490), Romania 1660), Bulgaria 1390) si Marea Britanie 1350), potrivit unui raport al Health and Environment Alliance HEAL), Climate Action Network CAN) Europe, WWF European Policy Office Biroul de politici europene al WWF) si Sandbag, citat de Greenpeace.

Topul brandurilor cu cele mai toxice haine din lume, care se gasesc si in magazinele din Romania

Mari producatori de haine, care imbraca sute de milioane de oameni din intreaga lume, nu au luat inca suficiente masuri pentru a elimina substantele toxice pe care le folosesc in procesul de fabricatie al taxtilelor. Sunt branduri vestite, la mare cautare, insa in spatele lor se ascund cele mai toxice haine din lume.

Motivul pentru care Clujul are cele mai bune rezultate la Evaluare si Bacalaureat

Clujul este judetul in care, in mod constant, rezultatele obtinute de elevi la examenele de tip Evaluare Nationala sau Bacalaureat sunt printre cele mai bune. Niciodata, in ultimii cinci ani, Clujul nu a lipsit dintre primele trei judete din tara, in timp ce rezultatele altor judete au cunoscut fluctuatii spectaculoase.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1984 seconds )