Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cele mai populare trenduri in materie de diamante pentru cea de-a doua jumatate a anului 2016

Adevărul Adevărul,
Cele mai populare trenduri in materie de diamante pentru cea de-a doua jumatate a anului 2016

Un inel cu diamant va fi intotdeauna o bijuterie aparte, insa si acestei piese i se pot adauga elemente care s-o transforme intr-una spectaculoasa. Chiar si in cazul diamantelor exista trenduri care se schimba de la an la an. Asadar, daca vrei sa fii in pas cu tendintele celei de-a doua jumatati a anului 2016, afla cum trebuie sa arate inelul cu diamant perfect din toate punctele de vedere. continuă pe Adevărul

Motivul pentru care Clujul are cele mai bune rezultate la Evaluare si Bacalaureat

Clujul este judetul in care, in mod constant, rezultatele obtinute de elevi la examenele de tip Evaluare Nationala sau Bacalaureat sunt printre cele mai bune. Niciodata, in ultimii cinci ani, Clujul nu a lipsit dintre primele trei judete din tara, in timp ce rezultatele altor judete au cunoscut fluctuatii spectaculoase.

Spania, Marea Britanie si Norvegia ofera cele mai multe locuri de munca pentru romani

AJOFM Dambovita informeaza persoanele interesate sa lucreze in afara tarii, ca la acest moment, prin reteaua Eures, sunt disponibile 1449 de locuri de munca, dintre care, pentru cei cu studii superioare 15, pentru persoane calificate - 628 de posturi, iar pentru muncitori necalificati 806.

Cum preparam cele mai pufoase clatite: sapte greseli care ne impiedica sa obtinem un desert perfect

Clatitele reprezinta unul dintre cele mai gustoase si rapide deserturi. Servite cu dulceata, ciocolata, miere sau nuci sau cu sortimentul favorit de inghetata, acestea pot reprezenta un motiv de bucurie pentru orice pofticios. Reteta unui astfel de preparat este foarte simpla, insa cateva greseli ne pot sabota realizarea celor mai gustoase clatite.

Jocurile cu cele mai bune coloane sonore

In acest articol ne vom uite peste cateva dintre jocurile cu cele mai bune coloane sonore. Muzica este o parte extrem de importanta a jocurilor din ziua de azi, intrucat ne permite sa ne apropiem de personaje si sa intelegem mai bine povestea. in ultimii ani, dezvoltatorii au perfectionat in continuu aspectul sonor al jocurilor, [].

Cele mai multe locuri de munca vacante sunt in Bucuresti si Arad

Aradul si Bucurestiul sunt doua zone din tara unde se gasesc cele mai multe locuri de munca vacante. Judetul Arad depasind totalul celorlalte trei unitati administrative din Regiunea de Vest, Timisul, Hunedoara si Caras-Severin.

Polonia, Germania, Romania, Bulgaria si Marea Britanie - tari ale caror termocentrale provoaca cele mai multe morti premature

Cele cinci tari ale caror termocentrale provoaca cele mai multe morti premature peste granite sunt: Polonia 4690), Germania 2490), Romania 1660), Bulgaria 1390) si Marea Britanie 1350), potrivit unui raport al Health and Environment Alliance HEAL), Climate Action Network CAN) Europe, WWF European Policy Office Biroul de politici europene al WWF) si Sandbag, citat de Greenpeace.

Anca Dragu: judetele Galati, Dambovita si Teleorman inregistreaza cele mai mici venituri pe locuitor

Judetele Galati, Dambovita si Teleorman inregistreaza cele mai mici venituri pe locuitor, de 2. 500 de lei, in timp ce la polul opus, cu venituri de peste 3. 500 de lei pe locuitor, se afla judete precum Tulcea, Ilfov, Valcea, Hunedoara, Salaj sau Bistrita Nasaud, potrivit ministrului Finantelor Publice, Anca Dragu.

Sfaturi de vacanta: cele mai frumoase lacuri de pescuit din judetul Buzau

Buzaul are cateva dintre cele mai mai atractive zone de pescuit din nordul Munteniei. Daca ii intrebi pe pescarii buzoieni care sunt cele mai bune locuri de pescuit, acestia iti recomanda cel putin cinci locuri amenajate special, atat la munte, cat si in zona de campie, unele avand chiar si locuri de cazare. Tarifele variaza intre 30 si 50 de lei pe zi.

Cele mai aglomerate 16 aeroporturi din lume: aeroportul international unde s-au depasit 100 de milioane de pasageri

Consiliul International al Aeroporturilor ACI) a anuntat care sunt cele mai aglomerate aeroporturi internationale din lume, pe baza numraului de pasageri inregistrat in cursul anului trecut. Pe primele zece locuri se regasesc si aeroporturi cunoscute din Europa, printre care Heathrow, din Londra, si Charles de Gaulle, din Paris.

Alibec, cele mai multe suturi din Liga 1. De Lucas, cel mai bun pasator

Atacantul Denis Alibec de la Astra Giurgiu este jucatorul cu cele mai multe suturi pe poarta in sezonul 2015/2016 din Liga 1, conform unei statistici oferite de Liga Profesionista de Fotbal.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )