Libnet.ro
UNICEF

17:45

Cele mai solicitante jocuri pentru PC

Playtech Playtech,
Cele mai solicitante jocuri pentru PC

Jocurile pentru PC au uneori cerinte mult prea ridicate chiar si pentru cele mai performante computere. Este destul de costisitor sa construiesti un computer care sa faca fata tuturor jocurilor lansate in 2013 si nu numai. Avand in vedere ca exista o varietate atat de mare de motoare de productie pentru jocuri, fiecare joc atinge limita performantelor unui PC in mod diferit, iar un top cu cele mai solicitante jocuri poate fi subiectiv, caci depinde de multe aspecte. Ne-am gandit, []. continuă pe Playtech

Cele mai interactive competitii de jocuri vin la Comic Con

Cel mai mare eveniment din Estul Europei dedicat pasionatilor de film, banda desenata, jocuri video si internet anunta competitiile ESL PRO Series dedicate atat jucatoriilor profesionisti dar si celor amatori. Cea de-a doua editie a East European Comic Con EECC) va avea loc la Romexpo Bucuresti in perioada 9-11 mai 2014 si se anunta a fi unul dintre cele mai importante evenimente ale anului 2014 din Romania.

Doar 91 de locuri de munca vacante in aceasta saptamana. Cele mai multe sanse de angajare le au confectionerele

Femeile cu o calificare in confectii au cele mai multe sanse de nahajare in aceasta saptamana. Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de MuncaAJOFM) din Calarasi are disponibile pentru someri 91 locuri de munca vacante.

FOTO Gara Arad,una din cele mai bine pastrate din Romania

Una dintre cele mai tranzitate gari din Regiunea de Vest a Romaniei si totodata una din cele mai frumoase din punct de vedere arhitectural este gara din Arad, care acum se afla in ample lucrari de modernizare.

Fitch: Bancile austriece sunt cele mai expuse la riscul rusesc

Bancile austriece sunt cele mai expuse la riscul rusesc, prin intermediul subsidiarelor locale, avertizeaza agentia de evaluare Fitch Ratings, aratand ca, la nivel regional, bancile europene au o expunere directa mai mare pe Rusia decat cele din SUA si Asia.

Una dintre cele mai populare retele de matrimoniale iti cere sa nu mai utilizezi Firefox. De vina e noul director Mozilla

Noul director Mozilla a sustinut in 2008 o campanie anti-LGBT, iar OKCupid, unul dintre cele mai populare site-uri de dating online, riposteaza acum. Pe pagina principala, utilizatorii de Firefox sunt indemnati sa foloseasca alt browser si caracterizeaza compania drept dusmanul lor.

Comisia Europeana: in Romania s-au inregistrat, in 2013, cele mai multe decese rutiere la un milion de locuitori

In Romania s-au inregistrat, anul trecut, cele mai multe decese rutiere la un milion de locuitori din Uniunea Europeana, respectiv 92. Asta desi numarul este in scadere fata de 2012, cand au fost 101 decese.

CE: in Romania s-au inregistrat, in 2013, cele mai multe decese rutiere.

In Romania s-au inregistrat, anul trecut, cele mai multe decese rutiere la un milion de locuitori - 92 - din Uniunea Europeana, arata o statistica preliminara publicata, luni, de Comisia Europeana si citat de Mediafax. Comisia Europeana informeaza ca 2013 este al doilea an consecutiv in care s-a inregistrat o scadere impresionanta a numarului de persoane ucise pe soselele Europei. Astfel, conform cifrelor preliminare, numarul deceselor rutiere a scazut cu 8% in comparatie cu 2012, dupa o .

VIDEO Frozen a devenit filmul de animatie cu cele mai mari incasari din istorie

Lungmetrajul Regatul de gheata/ Frozen, produs de studiourile Disney, a devenit filmul de animatie cu cele mai mari incasari din istoria cinematografiei, au anuntat, duminica, producatorii acestei pelicule care a depasit pragul de 1 miliard de dolari din biletele vandute pe plan mondial.

Administratia publica, cea mai buna scoala pentru cariera

Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, a declarat astazi, in Chisinau, ca administratia publica reprezinta cea mai buna scoala pentru construirea unei cariere solide, promitandu-le studentilor de la Academia de Studii Economice din Moldova dezvoltarea unui concept de colaborare intre Ministerul Fondurilor Europene MFE) si academiile de studii economice din Bucuresti si Chisinau, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

FMI: Cel mai potrivit moment pentru o decizie de reducere a CAS ar fi la discutiile pentru bugetul pe 2015

Cel mai potrivit moment pentru o decizie in privinta reducerii contributiei de asigurari sociale CAS) ar fi la discutiile pentru constructia bugetului pe anul 2015, a declarat marti Andrea Schaechter, seful misiunii FMI pentru Romania, citata de Agerpres. Ea a participat la o teleconferinta referitoare la aprobarea, de catre Board-ul FMI, a primelor doua evaluari ale acordului cu Romania. Schaechter a afirmat ca FMI este insa deschis pentru aceasta masura avuta in vedere de autoritatile romane pentru a fi aplicata din aceasta vara, daca evaluarile preliminare vor arata ca acest lucru este posibil fara a pune in pericol sistemul de pensii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )