Libnet.ro
UNICEF

08:15

Cele mai stupide reguli la locul de munca: de ce nu au angajatii voie sa bea cafea dupa ora 14.00 sau sa manance bomboane mentolate

Adevărul Adevărul,
Cele mai stupide reguli la locul de munca: de ce nu au angajatii voie sa bea cafea dupa ora 14.00 sau sa manance bomboane mentolate

Zeci de persoane au raspuns la intrebarea celor de la Reddit. com cu privire la regulile stupide pe care trebuie sa le respecte la serviciu. Printre cele mai bizare reguli se numara interzicerea cafelei dupa ora 14:00 sau a bomboanelor mentolate. continuă pe Adevărul

Tara cu cele mai dure masuri antifumat: S-a propus interzicerea vanzarii de tigari celor nascuti dupa anul 2001

Guvernul australian continua cu masurile dure impotriva fumatului, si anume s-a propus chiar interzicerea vanzarii de tigari celor nascuti dupa anul 2001. Un pachet al uneia dintre cele mai.

Ce faci cand nu ajungi la orgasm: 8 sexologi renumiti prezinta cele mai bune sfaturi pentru femeile aflate la ananghie

Atingerea orgasmului, in cazul femeilor, poate ridica probleme. Pentru a ne scapa de povara frustrarilor care apar atunci cand nu atingem placerea absoluta in timpul sexului, care atarna greu pe umerii relatiei de cuplu, opt sexologi renumiti si-au impartasit cele mai valoroase sfaturi cu femeile aflate in aceasta situatie.

Dambovita, in topul judetelor cu cele mai multe cooperative agricole

Dificultatile tot mai mari in valorificarea produselor ii face pe micii fermieri sa fie din ce in ce mai receptivi la ideea asocierii intr-o cooperativa. in prezent, in Romania exista 743 de cooperative agricole, cele mai multe regasindu-se in regiunea de Nord-Est a tarii.

2016 de cosmar! Cadere infioratoare in clasamentul mondial pentru una dintre cele mai indragite tenismene romance

Una dintre cele mai populare jucatoare de tenis din Romania traverseaza o perioada extrem de nefasta in prima parte a acestui sezon.

VIDEO: Care sunt cele mai populare melodii din 1946 si pana in prezent

In 1946, Billboard a inceput sa realizeze topuri anuale cu cele mai populare melodii. Astfel, Business Insider a realizat o compilatie cu cel mai iubit cantec din fiecare an.

(P)Cele mai bune solutii de locuire pentru familiile cu copii

Inca de la venirea pe lume a primului copil, stilul de viata al intregii familii se schimba. Nevoia de a separa cat mai bine spatiile de zi de cele de odihna este tot mai mare, iar necesitatea unor spatii de depozitare in care sa-si gaseasca locul.

Romania, in topul tarilor cu cele mai multe idei de afaceri inscrise in UberPITCH

Romania se afla pe locul 7 in topul tarilor europene inscrise in competitia UberPITCH, cu peste 120 de idei prezentate, la egalitate cu Olanda si Danemarca.

Fonduri europene pentru necinstiti. Cele mai multe investigatii privind fraude cu bani de la Uniunea Europeana vizeaza Romania, Ungaria si Bulgaria

Aproape un miliard de dolari din fondurile europene au fost acordate anul trecut unor solicitanti necinstiti, cea mai mare concentrare de presupuse cazuri de frauda au vizat Romania, Ungaria si Bulgaria, conform raportului pe 2015 al Oficiului European de Lupta Antifrauda OLAF).

Romania, Ungaria si Bulgaria, vizate de cele mai multe investigatii ale centrului antifrauda al UE

Fonduri europene in valoare de aproape un miliard de dolari au fost acordate anul trecut unor solicitanti necinstiti, cei mai multi dintre ei provenind din Romania, Ungaria si Bulgaria, conform raportului pe 2015 al Oficiului European de Lupta Antifrauda OLAF).

INFOGRAFIE Harta buticurilor din Romania: in sudul tarii sunt cele mai multe chioscuri de cartier

Mai mult de jumatate din totalul de 15. 122 de chioscuri, buticuyri si non-stopuri existente in Romania se gasesc in regiunile din sudul tarii, arata datele unui studiu al companiei KeysFin.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )