Libnet.ro
UNICEF

14:15

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Lei

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Lei

Discutie intre ardeleni: Mai Gheorghe hai sa te intreb ceva: Ce faci cand esti inconjurat de lei din toate partile? Nu stiu. habar nu am, ce pot sa fac? Ii bagi in buzunar,. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Discutie pe chat

Discutii pe chat: EL: Ce inaltime ai? EA: 150 cm! EL: Vai, esti ca o mica printesa Si greutatea? EA: Muuult mai mica 96! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Inima

Un cuplu de ardeleni faceadragoste. La un momendat femeia catre barbat: - Ma, Ioane, inima ma! Ion catre Maria: - Las-o, Marie, ca o ocolim.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Durere

Alo, Ioane, hai la o bere la barul din colt. - Pai cand te-am sunat eu acum o jumatate de ora ai zis ca ai o durere ingrozitoare de cap! - Aveam, dar a plecat la cumparaturi.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Alea albe

- Bade, ia spune. Oile astea mananca bine ? - Alea albe. - Si-alea negre ? - Si-alea negre. - Da, sanatoase sunt ? - Alea albe. - Si-alea negre ? - Si-alea negre. - Dar de ce incepi mereu.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: in autogara

Doi politisti se sfatuiesc intr-o autogara: - Mergem cu autobuzul sau pe jos? - Cu cel care vine mai repede.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Curiozitati

- Iubitule , cand o sa mai facem si noi dragoste ? - Eu maine . Tu ? .

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: in bucatarie

Doua blonde in bucatarie. Una invartea un ou intreg in tigaie. Cealalta o intreaba: - Ce faci? - Omleta! - Ma da toanta mai esti, ai uitat sa aprinzi aragazu! .

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: La medic

De ce-ai intarziat, Bula? intreaba doctorul. - Ma scuzati, am trecut mai intai pe la farmacist. - Farmacistii astia sunt niste incapabili! racneste doctorul. Spun numai prostii. Si, ma rog, ce tampenie ti-a spus? -.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Caciula

Un oltean vine acasa beat crita si se culca cu caciula pe cap. Pe la miezul noptii, se trezeste, pune mana in cap si-si spune surprins: - Mai, mare minune. M-am culcat chel si m-am trezit cu parul.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Ursul

Era bula la scoala si vine un inspector cu o intrebare. Inspectorul: Cine stie ce face cand vine ursul? Bula: - Eu stiu. Inspectorul: - Ia zii mai bula, inspectorul de colo. Bula: - Pai ce sa fac,.

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )