Libnet.ro
UNICEF

14:30

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Venetia

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Venetia

Doua blonde stau de vorba: - Luna viitoare plec la Venetia. - Pai, la ce mai mergi ca doar ai fost si anul trecut? - Da, dar atunci strazile erau inundate. continuă pe B1

Cele mai bune bancuri cu studenti. Cum scapi de nota 4 la examenul de Logica

Pe internet circula multe bancuri si glume pe seama studentilor. in cele ce urmeaza va vom prezenta o colectie cu zece dintre cele mai inspirate bancuri care au in prim-plan studentii.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Hotelul

O blonda proaspat sosita la mare se adreseaza receptionerului de la hotel: - As dori o camera cu vedere la mare. Cat m-ar costa? - Cam 4 milioane de euro! - Esti nebun? Dar ce are asa special camera.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Machiajul

Intrebare: - Cum se numeste o blonda machiata? Raspuns: - Arta naiva! .

24 IT. Cele mai tari noutati tech anuntate la CES 2019

Dincolo de accentul pus pe investitiile companiei in inteligenta artificiala, Interrnet of Things si 5G, Samsung a venit cu o serie de noutati care au furat ochii. Vedeta a fost televizorul LED QLED 8K modelul 98 -.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Pescuitul

- Tata, tata, nu-mi place la pescuit! - Taci din gura si nu te mai zbate.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Boarfele

Clasa lu Bula supara pe directorul scolii. Dupa pauza, intra profesoara iritata la culme in clasa si incepe sa urle la ei: - Sunt foarte suparata pe voi sa nu va mai vad, gata luati-va boarfele si plecati.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Darurile

Moldoveanul soseste cu intarziere la impartirea darurilor, iar Dumnezeu ii spune amarat: - imi pare rau de tine, nu mi-a mai ramas decat frumusetea si prostia, fiule, ce sa-ti fac?.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Undita

Un moldovean s-a dusla pescuit. Vine un politist si-l intreaba : -De ce pescuiesti in lacul asta ,e interzis! -Pai nu pescuiesc. -Dar ce faci? -Imi spal undita. -Pai e interzis. -De ce ? -Pentru ca n-are.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Degetul

La ora de psihologie, profesorul ardelean): - Stiti de ce nu folosesc indienii degetul acesta? intreaba el aratind al treilea deget de la mina dreapta. Nimeni nu raspunde la intrebare. - Fiindca.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Icre negre

- De ce imperecheaza oltenii cioara cu pestele? - Ca sa aiba icre negre.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2499 seconds )