Libnet.ro
UNICEF

06:15

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Ciobani

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Ciobani

Erau doi ciobani moldoveni si stateau sprijiniti in bate. Deodata unul din ei ia bata si il loveste zdravan pe celalalt in fata. Ala se ridica plin de sange si ia pozitia initiala fara sa. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Sosetele

I: Ce zic moldovenii cand scot sosetele? R: A mai trecut un an.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Dacia vs. Audi

Un moldovean isi parcheaza Dacia. Vine un ardelean si i-o loveste. Moldoveanul: Vaaai di mini si di mini!! Se-ai facut cu dasisoara me? Cu iasta imi dusem copiii la scoala si-mi castigam.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Bautura

Intr-o dimineata inainte de lupta Stefan cel Mare aduna armata si intreaba: - Cine a baut aseara? Nici un raspuns. - Cine a baut aseara intreaba a doua oara. Tot nici un raspuns. - Cine a.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Inspectia

Bula la scoala, intr-o clasa in care erau in majoritate fete. Profesoara anunta ca a doua zi vor avea inspectie dar le avertizeaza pe fete: - in cazul in care auziti din gura lui Bula o prostie, sa.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Soacra

Un oltean isi ingroapa soacra langa drum, iar pe placa funerara scrie: Sub aceasta cruce grea, Zace scumpa, soacra-mea, Calatorii mei iubiti, Mai incet, sa n-o.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Cluj

Doi ardeleni se intorc cu trenul de la Bucuresti. La un moment dat, in apropiere de Cluj, Ion catre Gheorghe: - Mai Gheo, cum crezi tu ca se zice corect: Cluj sau Cluuuuj? - D-apoi, eu cred ca Cluuuuj.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Meseria

Copiii sunt intrebati la scoala ce meserie ar prefera. Ionel: - Eu ma fac doctor. Gigel: - Eu ma fac inginer. Bula: - Eu ma fac hacker. - Dar de ce mai Bula, intreaba.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Puzzle

Trei blonde intra intr-un bar. Sunt fericite, danseaza si canta. Tot comanda fiecare cate ceva de baut. Barmanul pana la urma, le intreaba ce sarbatoresc. Una dintre ele ii explica: - Tocmai am.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Mine

- V-am povestit vreodata despre mine? Minele sunt niste gauri din care ies minerii! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Bataia

Mama, un baiat m-a batut azi la scoala!!! Mama: - Da? Si poti sa-l identifici? Alinuta: - Da, am o ureche de-a lui in ghiozdan .

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1973 seconds )