Libnet.ro
UNICEF

08:30

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: La academia de politie

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: La academia de politie

La academia de politie, la cursuri un ofiter intreaba studentii: - Ce este din cauciuc, incepe cu C si se trage pe un picior? Tacere. Nimeni nu stie. - O cizma dobitocilor Va mai pun o intrebare,. continuă pe B1

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Doi politisti patruleaza

Doi politisti patruleaza noaptea si deodata unul dintre ei cade intr-o gura de canal - Ba, scoate-ma de aici - Cel de-al doilea politist arunca cureaua de la pantaloni, iar celalalt se apuca de.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Ce este vidul pentru un politist

Se intalnesc doi politisti: - Salut, Ghita! Ce intelegi tu prin vid, frate? Sta Ghita, se gandeste si, dupa o bucata de vreme, spune: - Am in cap, dar nu pot sa-ti.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Samburii de mar

Un politist gaseste un pusti la colt de strada vanzand ceva in gramajoare mici. il intreaba pe pusti cu un aer sever: - Ma, ce faci tu aici? - Vand samburi de mar domnule! - Si la ce sunt.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Pot sa ma mai joc cu bunicul?

Alinuta: Tati, pot sa ma mai joc cu bunicul? Bine draga, dar e ultima datacand il dezgrop.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Bunicul Alinutei

Vine Alinuta acasa si-i gaseste pe toti plangand. - Ce ati patit, mai? - A murit bunicul, ma! - Cum asa? - Pai, sa vezi! L-am adus sa vada si el casa. Era pe balcon si s-a daramat cu.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Doi ardeleni in tren

Ion si Gheorghe se intorc acasa dupa calatoria la Bucuresti. Ajung la gara, se urca in trenul de Cluj, isi gasesc doua locuri. - Mai Ioane, cat face trenul pana la Cluj? - Mult, ma. Toata.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Ciorba de fasole cu smochine

Doi ardeleni stateau de vorba: Ba, io nu mai pot! De cand cu emisiunile aste cu gatit, muierea mea o luat-o razna! Ieri o facut ciorba de fasole cu smochine. Smochine, ba, smochine! Mie-mi zici? A m.

CELE MAI TARI BANCURI SECI: Un om in desert

Un om mergea linistit prin desert cand deodata ia o palma. Se uita in dreapta, in stanga, in spate, nimeni. Se uita in sus: senin. Mai merge si iarasi ia o palma. Se uita in dreapta, in stanga, in sp.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Secretul unei blonde

La o petrecere, invitatii se contrazic pe tema: barbatii sau femeile, care sunt mai de incredere? - Nici o femeie, spune un barbat de-a dreptul suparat, nu poate pastra un secret. - Nu prea cred ca.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Ion si Gheorghe si-au luat cai

Ion si Gheorghe si-au cumparat cate un cal. Ion ii zice lu Gheorghe: - Ba, Gheorghe, eu ii tai la calu meu o ureche, sa-i putem deosebi. Zis si facut. in toiul noptii Gheorghe se gandeste Ba, da.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )