Libnet.ro
UNICEF

01:05

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Patrula de noapte

B1 B1,
CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Patrula de noapte

- Doi politisti patruleaza noaptea si deodata unul dintre ei cade intr-o gura de canal. P1: - Ba, scoate-ma de aici . - Cel de-al doilea politist arunca cureaua de la pantaloni, iar celalalt se apuca de curea. continuă pe B1

Cele mai tari bancuri despre ginecologi. Sfatul primit de o doamna la medic pentru a nu mai ramane insarcinata

Va prezentam un top al celor mai amuzante bancuri despre medicii ginecologi, despre activitatea acestora si, bineinteles, despre pacientele care le trec pragul cabinetelor.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Tanarul

Doi politisti unul mai batran, celalalt mai tanar) stateau ascunsi cu radarul, cand vad venind, tare, un X6. - Ba, ce tare vine asta, zise ala mai batran. - Cu cat vine? intreaba ala mai.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Accident

Doi politisti intra cu masina intr-un copac: Primul: - Ba uite in ce fel e masina, e zob. Al doilea: - Da ba, dar priveste partea buna. Primul: - Care? Al doilea: - O sa fim.

CELE MAI TARI BANCURI CU POLITISTI: Zebra

Politistul opreste o masina : - De ce ati trecut pe rosu ? - N-am trecut pe rosu am trecut pe zebra! .

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Bere

Doi olteni veneau de la servici. Unul il intreaba pe celalalt, trecand prin fata unei crasme: -Vrei sa bei o bere? - Da! -Atunci du-te si bea-o ca eu te astept aici! .

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Mobila

Doi amici din Ardeal se intalnesc la un pahar de tuica. - Vad ca lucrurile stau mai bine intre tine si sotia ta! V-am vazut trebaluind prin curte si ca ati taiat lemne impreuna. - Pe naiba, imparteam mobila din.

CELE MAI TARI BANCURI CU ARDELENI: Strada

Doi ardeleni stau pe marginea unei strazi: - Ma crezi ca pot trece strada asta in 10 minute ? - Dar ce, ma, esti fulger.

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Valiza

Doi olteni dormeau pe o banca dintr-un parc din Bucuresti. La un moment dat se apropie de ei un politist: --- Ce faceti voi aici?? --- Pai. eu nu am casa, nu am nici servici, asa ca dorm aci.

CELE MAI TARI BANCURI CU BULA: Ora

Bula ajunge la scoala, obosit, si pune capul pe banca. Cand, mai sa adoarma, vine profesoara. Profesoara: - Bai, tu poti sa dormi la ora mea? Bula: - Daca ati vorbi mai incet, as.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Pescuit

I: De ce s-a apucat blonda de pescuit? R: Din razbunare. Sa mai agate si ea pestii.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1972 seconds )