Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cele trei momente de rascruce din viata presedintelui UniCredit Tiriac Bank

Adevărul Adevărul,
Cele trei momente de rascruce din viata presedintelui UniCredit Tiriac Bank

Fost negociator al datoriei externe a Romaniei inainte de 1989, presedinte UniCredit Tiriac Bank, fost presedinte Tarom, profesor pasionat de leadership, fost fermier fara succes, sot al Gildei Lazar, fost sef al Bancii Romane de Comert Exterior, apropiat al lui Dinu Patricu, cine este Dan Pascariu?. continuă pe Adevărul

Alina Sorescu, mesaj induiosator pentru batranii din viata noastra

Alina Sorescu s-a fotografiat alaturi de bunica ei, in varsta de 82 de ani, si a postat pe pagina ei de Facebook un mesaj induiosator care ne face sa ii pretuim si mai mult pe cei de varsta a treia din vietile noastre.

Dr Oz: Cele mai puternice solutii din mancare pentru cele mai mari probleme de sanatate

Cu totii ne dorim sa avem o sanatate de otel. Iar, potrivit celebrului Dr. Mehmet Oz, acest lucru se obtine printr-o dieta sanatoasa. Pe langa cele 8 pahare de apa pe zi si 25 de grame de fibre, iata si alte sugestii.

TOP 10 cele mai amuzante imagini din lumea sportului

Nu exista sportiv care sa nu fi fost surprins intr-o ipostaza amuzanta de-a lungul carierei asa ca am colectionat cele mai tari imagini surprinse de ochiul ager al fotografilor.

Lupul de pe Wall Street, filmul cu cele mai mari incasari din cariera lui Martin Scorsese

Lupul de pe Wall Street, de Martin Scorsese, a devenit cel mai profitabil lungmetraj din filmografia regizorului american, cu incasari de 300 de milioane de dolari la nivel global, potrivit estimarilor oferite de boxofficemojo. com, dupa.

Marea Britanie se confrunta cu cele mai grave inundatii din istorie. Oamenii isi parasesc locuintele, iar ploile continua

Premierul britanic David Cameron si-a amanat o vizita peste hotare din cauza inundatiilor de o amploare fara precedent care afecteaza tara de mai bine de o luna. 16 alerte de inundatii de cel mai inalt grad.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )