Libnet.ro
UNICEF

18:30

Cererea de combustibili fosili nu mai revine la varful din 2019

România Liberă România Liberă,
Cererea de combustibili fosili nu mai revine la varful din 2019

Situatia de criza provocata de COVID-19 a adus o scadere a cererii de combustibili fosili, ce se poa. continuă pe România Liberă

Cererea pentru combustibili fosili se preconizeaza ca nu va reveni niciodata la nivelul maxim inregistrat in anul 2019

Situatia de criza provocata de COVID-19 a adus cu sine o scadere a cererii de combustibili fosili, ce se poate prelungi pe perioada urmatorului deceniu, facand ca o revenire la maximul din 2019 sa fie putin probabila, considera Boston Consulting Group.

ANALIZA BCG: Cererea pentru combustibili fosili nu va reveni niciodata la nivelul maxim inregistrat in anul 2019

O noua analiza realizata de Boston Consulting Group dezvaluie faptul ca situatia de criza provocata de COVID-19 a adus cu sine o scadere a cererii de combustibili fosili, ce se poate prelungi pe perioada urmatorului deceniu, facand ca o revenire la maximul din 2019 sa fie putin probabila.

Luna iunie va urca in top 5 cele mai ploioase luni din istoria masuratorilor meteorologice

Meteorologii au prelungit avertizarea de cod portocaliu pana maine dimineata. Ploile torentiale vor pune stapanire in continuare pe toata Romania. Acest lucru va creste pericolul de inundatii, mai ales in zonele unde s-au depasit deja 200 lmp. in acest context, specialistii ANM spun ca luna iunie va urca in top 5 cele mai ploioase luni din istoria masuratorilor meteorologice.

Cel mai rapid computer din lume va fi folosit in descoperirea tratamentului pentru Covid-19

Cel mai rapid computer din lume va fi folosit in incercarea de descoperi un tratament pentru coronavirus.

Potop, in mai multe zone din tara. Masini acoperite de ape si case fara acces, pe o strada din Alba (Foto)

Sunt inundatii mari si la Aiud, in judetul Alba, marti dimineata, unde masinile de pe mai multe strazi au fost acoperite de ape. Sunt inundatii in mai multe judete din tara de luni, in unele zone fiind inregistrate precipitatii-record.

Cel mai rapid supercomputer din lume foloseste, in premiera, procesoare de telefon

Pentru prima oara in istoria clasamentului Top500, cel mai rapid supercomputer din lume utilizeaza procesoare pe arhitectura ARM. in aceeasi zi in care Apple a anuntat ca migreaza de la.

Dezastru in mai multe judete din tara din cauza ploilor torentiale. Drumuri distruse, case ramase fara curent electric

A fost potop in mai multe zone din tara. La Vaslui au cazut 100 de lmp in cateva ore, un record absolut din ultimii ani. Ploile torentiale au facut prapad si au lasat dezastru in urma lor.

Cel mai rapid telefon din 2020 ajunge online: de ce este mai bun decat iPhone 11 Pro si Galaxy S20

Cand vine vorba de performanta bruta, cele mai rapide telefoane din piata nu vin niciodata de la Apple sau Samsung, iar asta se va intampla si in 2020 dupa lansarea gadgetului de mai.

PNL a depus cererea de revocare a Renatei Weber din functia de Avocat al Poporului. Florin Roman: Si de la PSD nu toata lumea e lamurita ca trebuie sa faca scut in jurul Renatei Weber (VIDEO)

PNL a depus, luni, la Parlament,cererea de revocare a Renatei Weber din functia de Avocat al Poporului. in documentul depus de liderii liberali din Senat si Camera Deputatilor, Daniel Fenechiu si.

Cel mai toxic aliment din lume e foarte iubit de romani! Platim bani grei pentru el!

Un aliment toxic este considerat un produs de lux de romani. Si nu doar de ei. Este vorba despre somn, o specie de rapitor din Marea Nordului, despre care nutritionistii s-au pus de acord ca este bogat in proteine valoroase si acizi grasi Omega-3.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )