Libnet.ro
UNICEF

09:15

Cesnavicius, seful Pro TV: Loredana, Smiley, Moga si Pavel Bartos raman la Vocea Romaniei. Vezi ce spune despre concedierile din Pro!

Devorator Monden Devorator Monden,
Cesnavicius, seful Pro TV: Loredana, Smiley, Moga si Pavel Bartos raman la Vocea Romaniei. Vezi ce spune despre concedierile din Pro!

Dupa zecile de speculatii si transferuri de vedete de la Pro Tv la Antena 1, seful Pro Tv, lituanianul A. continuă pe Devorator Monden

Directorul Pro TV a confirmat: Loredana, Smiley, Marius Moga si Pavel Bartos raman la postul din Pache Protopopescu

Zvonurile despre plecarea unor vedete de la Pro TV la Antena 1 au fost infirmate astazi de seful Pro TV, Aleksandras Cesnavicius, care sustine ca Loredana Groza, Smiley si Marius Moga se vor regasi in noul sezon Vocea Romaniei, prezentat de Pavel Bartos, relateaza HotNews. ro.

Duelul Pro TV - Antena 1: doar vocea conteaza sau mai mult decat voce?

Nesfarsitul razboi dintre Pro TV si Antena 1 continua cu o noua batalie: duelul celor doua talent-show-uri muzicale X Factor si Vocea Romaniei. Dupa ce a cooptat in echipa doua vedete din Pro TV Horia Brenciu si Stefan Banica si a branduit show-ul X Factor cu sloganul mai mult decat voce, Antena 1 primeste replica Pro TV, care i-a reconfirmat pe pozitii pe Loredana, Smiley, Moga si Bartos, sustinand ca doar vocea conteaza.

EXCLUSIV Seful Pro TV, Aleksandras Cesnavicius: Interes inalt pentru operatiunile de radio si distributie de film pe care CME vrea sa le vanda / PRO TV nu este de vanzare! / Smiley, Bartos, Loredana si Moga - la Vocea Romaniei

Multe dintre vedetele noastre au fost anuntate in presa ca plecate la Antena 1. Au fost, insa, doar zvonuri, avand in vedere ca Loredana Groza, Smiley si Marius Moga se vor regasi in noul sezon Vocea Romaniei, ce va fi prezentat de Pavel Bartos, a declarat pentru HotNews. ro directorul general al Pro TV, Aleksandras Cesnavicius. Despre plecarile multor dintre sefii din trust, Cesnavicius declara ca a fost decizia lor si da exemplul producatoarei Monei Segall, care, spune el, a refuzat sa se alature departamentului nostru de productie din cadrul Pro TV si a preferat sa ramana independenta. El declara ca Pro TV nu este de vanzare!, dar ca operatiunile secundare - radio, distributie de film - sunt de vanzare: nu poate da nume de entitati interesate, dar interesul este inalt. Cesnavicius, despre recentele concedieri abrupte a zeci de angajati: contextul nu ne-a permis sa facem acest lucru in mai multe etape.

Seamana cu Iulia Vantur, este TOT din Iasi si este TOT jurnalista la PRO TV! Vezi AICI cine este NOUA IUBITA a lui Marius Moga!

Compozitorul si cantaretul Marius Moga face cucerire dupa cucerire pe barba sa, insa se pare ca nu are de gand.

Smiley nu a reinnoit contractul cu Pro TV

Smiley este pe punctul de a se alatura celorlalte vedete care au parasit postul Pro TV in ultimele luni. Cantaretul nu si-a reinnoit contractul pentru show-ul Romanii au talent, dar nici pe cel pentru Vocea Romaniei, relateaza libertatea. ro.

Pro TV ramane fara inca un om de baza: Felix Draghici nu mai face parte din departamentul de sport al trustului

Felix Draghici, director executiv la Sport. ro si coordonator al Stirilor sportive de la Pro TV si al departamentului de internet, nu mai face parte din trustul Pro, relateaza site-ul reportervirtual. ro.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )