Libnet.ro
UNICEF

06:45

CFR Marfa ar putea asigura transportul de containere in tranzit in proiectul feroviar Viking

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CFR Marfa ar putea asigura transportul de containere in tranzit in proiectul feroviar Viking

Ramona Manescu, Ministrul Transporturilor, a discutat, in cadrul intrevederii de ieri, de la Luxemburg, cu omologul sau lituanian, Rimantas Sinkevi269;ius, despre posibilitatea participarii tarii noastre la proiectul feroviar Viking, potrivit unui comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Basescu: Privatizarea CFR Marfa ar putea sa faca obiectul unei achete a DNA

Presedintele Traian Basescu a facut o serie de declaratii referitoare la modul in care se desfasoara procesul de privatizare a CFR Marfa. Seful statului a spus ca orice om care priveste la modul in care.

Termenul pentru finalizarea privatizarii CFR Marfa ar putea fi amanat pana la 20 decembrie. Ar fi prima incalcare a acordului cu FMI

Termenul pentru finalizarea privatizarii CFR Marfa, scadent la jumatatea acestei luni, va fi amanat pana la 20 decembrie, potrivit unui proiect de hotarare de Guvern elaborat de Ministerul Transporturilor, citat de Mediafax. Potrivit scrisorii de intentie asumate de Guvernul Romaniei si aprobate de board-ul Fondului Monetar International, Executivul de la Bucuresti s-a angajat sa finalizeze privatizarea CFR Marfa pana la jumatatea lunii octombrie 2-013, iar daca procesul de privatizare curent se confrunta cu obstacole insurmontabile, sa reia licitatia.

Bogdan Chiritoiu: Am atentionat Guvernul in vara ca ar putea aparea confuzii privind termenul de plata pentru CFR Marfa

Consiliul Concurentei a avertizat Guvernul inca din vara, cand a avizat proiectul de Hotarare de Guvern privind privatizarea CFR Marfa, ca textul actului normativ poate crea confuzii privind termenul de plata a banilor, a declarat joi, pentru Agerpres, Bogdan Chiritoiu, presedintele institutiei.

PRIVATIZARE CFR MARFA. UPDATE. GFR trebuie sa plateasca inca 170 milioane de euro pana luni.

UPDATE: Proiectul hotararii de prelungire a termenului de privatizare a CFR Marfa nu a fost inclus pe lista actelor discutate in sedinta de miercuri a Guvernului, a precizat Biroul de Presa al Executivului, conform Mediafax. Ministerul Transporturilor nu a propus pe ordinea de zi a sedintei de miercuri a Guvernului un asemenea proiect si nici nu a fost vreo discutie pe acest subiect in sedinta de guvern, au precizat reprezentantii Biroului de Presa. De altfel, ministrul Transporturilor, .

Privatizarea CFR Marfa, amanata pana la 20 decembrie.

Termenul pentru finalizarea privatizarii CFR Marfa, amanat pana la 20 decembrie, potrivit unui proiect de hotarare de Guvern, elaborat de Ministerul Transporturilor. Initial se stabilise ca scadenta acestui termen sa fie la jumatatea acestei luni, informeaza Mediafax. Proiectul prevede modificarea alineatului 2 al punctului 9 din anexa la HG 526/2013 pentru aprobarea conditiilor principale ale contractului de vanzare-cumparare de actiuni dintre Ministerul Transporturilor si Grup Feroviar .

Cele cinci nereguli de la CFR Marfa.

De la inceputul procedurii de licitatie pentru vanzarea a 51% din actiunile CFR Marfa, Ministerul Transporturilor a modificat de nu mai putin de cinci ori conditiile de vanzare a pachetului de titluri. Privatizarea societatii de stat CFR Marfa ar putea face in viitor obiectul cercetarilor penale ca urmare a numeroaselor nereguli inregistrate in cursul procedurii, a declarat luni presedintele Traian Basescu. Nu mai continuati modificarea conditiilor in care sa se faca plata la CFR, pentru ca .

PRIVATIZARE CFR MARFA. GFR trebuie sa plateasca inca 170 milioane de euro.

Grup Feroviar Roman GFR) trebuie sa achite pana luni inca 170 milioane de euro pentru 51% din actiunile companiei CFR Marfa, au declarat surse oficiale pentru Mediafax. Citeste si: Cele cinci nereguli de la CFR Marfa GRF trebuie sa achite aceasta suma pentru ca Executivul nu a prelungit termenul de finalizare a privatizarii CFR Marfa in sedinta de miercuri. Sursele citate de Mediafax mai afirma ca nici pentru perioada urmatoare nu este programata o eventuala sedinta speciala pe aceasta .

Basescu: Privatizarea CFR Marfa va face obiectul unei anchete.

Presedintele Traian Basescu a declarat luni ca aminarea platii la CFR Marfa este nejustificata. Seful statului a mai afirmat ca orice om care priveste la modul in care se desfasoara procesul de privatizare a CFR Marfa poate considera ca mai devreme sau mai tarziu acesta va face obiectul unei anchete. Baieti, daca o sa va ia DNA - n. r. ), o va face pe ce ati facut pana acum in procesul de privatizare a CFR Marfa, a continuat Traian Basescu. Presedintele a respins astfel acuzatiile potrivit .

Gruia Stoica: Privatizarea CFR Marfa se va termina tipic romanesc

Privatizarea CFR Marfa se va termina intr-un mod tipic romanesc, anticipeaza omul de afaceri Gruia Stoica, proprietarul Grup Feroviar Roman GFR) - compania desemnata castigatoare in cadrul licitatiei pentru vanzarea pachetului de 51% din actiunile operatorului nostru feroviar de marfa.

Guvernul nu amana privatizarea CFR Marfa

Update 21:26 Gruia Stoica: Nu avem treaba cu Hotararea de Guvern privind CFR Marfa Gruia Stoica, proprietarul Grupului Feroviar Roman GFR), a declarat ca nu are nicio treaba cu Hotararea de Guvern prin care data limita pentru finalizarea privatizarii CFR Marfa a fost fixata pentru 13 octombrie si va analiza varianta de a-si recupera cel putin costurile avute pana acum daca Transporturile nu obtin amanarea.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )