Libnet.ro
UNICEF

01:05

China a rapit un membru al echipei diplomatice britanice din Hong Kong.E o problema pur interna a Chinei

B1 B1,
China a rapit un membru al echipei diplomatice britanice din Hong Kong.E o problema pur interna a Chinei

Un anagajat al consulatului britanic din Hong Kong, care fusese dat disparut de peste doua saptamani, a fost de fapt retinut de autoritatile chineze in timp ce se intorcea acasa, informeaza CNN, care-l. continuă pe B1

Sute de mii de oameni au marsaluit pe strazile din Hong Kong, pentru a 11-a saptamana la rand. Protestatarii au infruntat o ploaie abundenta: `Vom continua sa luptam` (VIDEO)

Sute de mii de protestatari s-au alaturat intr-un mars masiv impotriva Guvernului din Hong Kong, duminica, infruntand o ploaie abundenta, in a 11-a saptamana de demonstrantii, uneori foarte violente, care.

Mediastandard.ro: China a incercat sa lupte cu protestele din Hong Kong prin dezinformare. Nu i-a reusit

Hong Kong este de mai bine de 11 saptamani scena unor proteste masive si China nu s-a implicat foarte mult pana de curand, cand administratia de la Beijing a inceput o campanie de dezinformare, in incercarea de a-i alunga pe manifestanti. Dupa ce Aeroportul International a fost ocupat mai mult timp si chiar centrul unor conflicte violente intre fortele de ordine si protestatari, China a actionat si pe un alt front decat cel stradal: prin deformarea realitatii.

Functia din iPhone care a devenit extrem de importanta la protestele din Hong Kong

Protestele din Hong Kong au dus la folosirea telefoanelor iPhone intr-un mod cel putin nou. Informatiile despre acestea sunt transmise printr-o functie pe care Apple sigur n-a gandit-o pentru.

Peste 100.000 de oameni manifesteaza pasnic pe strazile din Hong Kong

Zeci de mii de persoane defilau duminica seara la Hong Kong, intr-o manifestatie pasnica, cu scopul de a dovedi ca miscarea in favoarea democratiei ramane populara, in pofida unor violente si amenintarilor Beijingului cu o interventie, relateaza AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )