Libnet.ro
UNICEF

16:15

Romania, pe locul doi la productia de porumb in Uniunea Europeana, cu 11,3 milioane tone

B1 B1,
Romania, pe locul doi la productia de porumb in Uniunea Europeana, cu 11,3 milioane tone

Romania ocupa locul doi in topul producatorilor de porumb din Uniunea Europeana, recolta din 2013 fiind de 11,3 milioane de tone, adica de doua ori mai mare decat cea din 2012. Productivitatea a crescut cu. continuă pe B1

Romania ocupa locul patru in Uniunea Europeana in topul celor mai mici datorii guvernamentale

Datoria guvernamentala a statelor din Uniunea Europeana a crescut cu aproximativ 101,5 miliarde de euro in primul trimestru fata de finalul anului trecut, la aproape 11. 112 miliarde de euro, de la 85,2% la 85,9% din PIB. Romania ocupa locul al patrulea in topul celor mai mici datorii publice raportate la PIB.

Eurostat: Romania, pe locul 4 in topul celor mai mici datorii guvernamentale din Uniunea Europeana

Romania se situeaza pe locul patru in topul celor mai mici datorii guvernamentale raportate la Produsul Intern Brut, potrivit datelor furnizate de Eurostat. Datoria guvernamentala a statelor membre ale Uniunii.

Nita negociaza cu Uniunea Europeana acordarea de facilitati consumatorilor industriali de gaze

Autoritatile doresc acordarea de facilitati consumatorilor industriali de gaze naturale si poarta negocieri cu Comisia Europeana pe aceasta tema, a anuntat Constantin Nita, ministrul delegat pentru Energie.

EIA: Romania, locul trei in Europa la rezervele de gaze de sist

Romania ocupa locul trei in Europa la capitolul rezerve recuperabile de gaze de sist, potrivit datelor EIA US Energy Information Agency), dupa Polonia si Franta, arata site-ul infogazedesist. eu, lansat de Agentia Nationala pentru Resurse Minerale ANRM), in cadrul campaniei de informare a publicului pe acest subiect.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )