Libnet.ro
UNICEF

01:05

Chiriile in Bucuresti au ajuns la maximul ultimilor sase ani

Antena3 Antena3,
Chiriile in Bucuresti au ajuns la maximul ultimilor sase ani

Chiriile din Bucuresti au ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimii sase ani, potrivit Ziarul Financiar. O garsoniera din Capitala se inchiria in medie luna trecuta cu 227 de euro, un apartament cu. continuă pe Antena3

Chiriile in Bucuresti, valoare RECORD in ultimii sase ani. Vezi de cand preturile ar putea creste din nou

Chiriile, in Capitala, au ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimii sase ani. O garsoniera se inchiria in luna iunie cu 227 de euro, cu 4% mai mult fata de aceeasi luna a lui 2016, in.

Cod galben de vijelii, pentru sase judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi, o noua atentionare Cod galben de instabilitate atmosferica accentuata, valabila de data aceasta in sase judete din sud-estul tarii,.

Fostul manager al Spitalului Malaxa din Bucuresti Florin Secureanu, audiat sase ore la DNA

Fostul manager al Spitalului Malaxa din Bucuresti Florin Secureanu, judecat pentru fapte de coruptie si plasat in arest la domiciliu in 12 iulie, dupa ce a stat in arest preventiv din decembrie 2016, a fost audiat, luni, la Directia Nationala Anticoruptie.

Un avion Lufthansa care trebuia sa aterizeze la Bucuresti a fost trimis la Sofia din cauza furtunii

Un avion al companiei Lufthansa, care decolase de la Munchen si trebuia sa aterizeze pe aeroportul Henri Coanda din Bucuresti, a fost redirectionat catre aeroportul din Sofia din cauza furtunii de la Bucuresti.

O batrana de 80 de ani din Dambovita, violata de un baiat de 24. Motivul pentru care femeia nu vrea sa depuna plangere - VIDEO

Caz socant in comuna Selaru, judetul Dambovita. O batrana in varsta de 80 de ani a fost abuzata sexual de un baiat cu aproape 60 de ani mai tanar, din aceeasi localitate, sc.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )