Libnet.ro
UNICEF

06:30

Chirurgul Mircea Beuran ramane in arest la domiciliu - decizie definitiva

Hotnews Hotnews,
 Chirurgul Mircea Beuran ramane in arest la domiciliu - decizie definitiva

Mircea Beuran ramane in arest la domiciliu, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a respins, joi, contestatia la aceasta masura preventiva. Decizia magistratilor este definitiva. Chirurgul este acuzat de DNA ca a primit mita 10. 000 de euro pentru a-i aranja unui medic ocuparea unui post de asistent universitar la Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila Bucuresti. continuă pe Hotnews

Decizie definitiva: Mircea Beuran ramane in arest la domiciliu

Profesorul Mircea Beuran ramane in arest la domiciliu, au decis, joi, magistratii Curtii de Apel Bucuresti.

Chirurgul Mircea Beuran a transformat o institutie de prestigiu in propria piata de desfacere pentru obtinerea de venituri ilicite - instanta

Chirurgul Mircea Beuran a transformat Universitatea de Medicina in propria piata de desfacere pentru obtinerea de venituri ilicite, spun magistratii Tribunalului Bucuresti in motivarea deciziei de arestare la domiciliu a medicului. Instanta mai arata ca Beuran a fost interceptat si a recunoscut ca a luat mita.

Chirurgul Mircea Beuran, plasat in arest la domiciliu, s-a prezentat la sediul DNA (VIDEO)

UPDATE:La iesirea de la DNA, Mircea Beuran a refuzat sa faca declaratii in fata jurnalistilor si sa explice de ce s-a prezentat in fata procurorilor anticoruptie. intrebat despre pacientii.

Mircea Beuran a incheiat un protocol de tacere cu DNA. Ultimele declaratii ale medicului

Medicul Mircea Beuran a lasat de inteles ca ar avea o interdictie de a vorbi cu presa, din arestul la domiciliu la care a fost plasat, in dosarul in care este acuzat de luare de mita.

Tribunalul Bucuresti spune ca Mircea Beuran a transformat o institutie publica de prestigiu in propria piata de desfacere

Chirurgul Mircea Beuran a fost plasat in arest la domiciliu, intr-un dosar in care este acuzat ca ar fi primit 10. 000 de euro mita pentru a-i aranja unui alt medic ocuparea unui post de asistent universitar la.

Cum a argumentat DNA cererea de arestare preventiva a medicului Mircea Beuran

Chirurgul Mircea Beuran, seful echipei de medici care a derulat interventia de la Spitalul Floreasca in timpul careia o pacienta a fost cuprinsa de flacari, a fost plasat in arest la domiciliu sub suspiciunea c.

Interceptarile ambientale ale DNA l-au convins pe judecator sa-l plaseze pe medicul Mircea Beuran in arest la domiciliu

O convorbire din mediul ambiental realizata de catre procurorii DNA este considerata de catre un judecator de drepturi si libertati ca fiind deosebit de relevanta pentru a dovedi ca Mircea Beuran a primit suma de 10. 000 de euro drept mita.

Dosarul de mita al lui Mircea Beuran, disecat la Curtea de Apel. Chirurgul cere o masura preventiva mai blanda

Chirurgul Mircea Beuran acuzat de procurori ca ar fi primit mita 10. 000 de euro de la o denuntatoare este asteptat joi dimineata la Curtea de Apel Bucuresti, unde se discuta contestatia impotriva deciziei Tribunalului Bucuresti.

Mircea Beuran, in fata instantei: Chirurgul contesta masura arestului la domiciliu(VIDEO)

Mircea Beuran a ajuns joi dimineata la instanta. Chirurgul contesta masura preventiva din dosarul de luare de mita. Procurorii sustin ca Beuran a primit 10. 000 de euro de la un alt medic pentru a-l ajuta sa ob.

Mircea Beuran, mesaj pentru pacientii sai: imi pare rau pentru ei

Medicul Mircea Beuran a fost chemat la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, cu o zi inainte ca judecatorii Curtii de Apel Bucuresti sa judece contestatia procurorilor impotriva deciziei magistratilor de plasare in arest la domiciliu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )