Libnet.ro
UNICEF

14:30

Christina Aguilera a devenit mama pentru a doua oara: Cantareata a nascut o fetita

B1 B1,
Christina Aguilera a devenit mama pentru a doua oara: Cantareata a nascut o fetita

Christina Aguilera a devenit mamica pentru a doua oara. Cantareata a nascut, sambata, la Los Angeles, o fetita. Acesta este primul copil cu cu logodnicul ei Matt Rutler. Aguilera mai are un baietel, p. continuă pe B1

Christina Aguilera vrea sa apara intr-un pictorial in Playboy, imediat dupa ce va naste

Nu a nascut inca, dar deja stie ce va face dupa ce va deveni mama pentru a doua oara.

A nascut Christina Aguilera!

Christina Aguilera a devenit, ieri, mamica pentru a doua oara. Christina a adus pe lume o fetita sanatoasa la un spital din Los Angeles, aceasta nascandu-se prin cezariana. Este primul copil al artistei cu Matt Rutler, actualul ei logodnic.

Prostituatele de pe A2, km 66, sunt de neoprit. Minorele care vand placeri, saltate din parcare a doua oara

Prostituatele care isi fac veacul pe Autostrada Soarelui, la kilometrul 66, s-au trezit luate pe sus a doua oara de politisti, in mai putin de o luna. Cand se asteptau mai putin, fetele, doua dintre ele minore, care fac sex pe bani au dat iar nas in nas cu oamenii legii.

Luis Suarez s-a antrenat pentru prima oara cu FC Barcelona (VIDEO)

Atacantul uruguayan Luis Suarez s-a antrenat pentru prima oara cu noii sai coechipieri de la FC Barcelona, vineri, la centrul de antrenament Joan Gamper din Catalunia, relateaza dailymail. co. uk. El va avea dreptul de.

Rusia mai are rezerve de alimente pentru doua saptamani

Rusia mai dispune de rezerve de alimente, din toate categoriile, pentru doua saptamani doar, dupa ce, saptamana trecuta, Moscova a decis interzicerea, timp de un an, a importurilor de produse agroalimentare din SUA si UE, conform afirmatiilor facute de vicepremierul rus Arkadi Dvorkovici, la postul public de televiziune Rossia-24.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )