Libnet.ro
UNICEF

15:15

Christina Aguilera este insarcinata pentru a doua oara

Adevărul Adevărul,
Christina Aguilera este insarcinata pentru a doua oara

Cantareata americana Christina Aguilera, care s-a logodit in urma cu o saptamana cu iubitul ei Matt Rutler, a anuntat ca este insarcinata. continuă pe Adevărul

Christina Aguilera este din nou insarcinata: Acesta este primul ei copil cu Matthwe Rutler

Christina Aguilera este din nou insarcinata. Cea care a dat-o de gol a fost soacra cantaretei, intrebata fiind daca artista si fiul ei, Matthew Rutler, se vor muta pe coasta de est. Nu stiu ce planuri au. Dar.

Christina Aguilera este insarcinata! Asteapta un copil cu logodnicul ei, Matthew Rutler!

Valentines Day de anul acesta a fost cu totul special pentru Christina Aguilera. Artista s-a logodit cu iubitul ei, asistentul de productie Matthew Rutler, primind un inel cu un diamant imens. Acum s-a aflat ca cei doi asteapta impreuna un copil, .

Bucurie dupa bucurie pentru Christina Aguilera

O bucurie nu vine niciodata singura! A demonstrat acest lucru si Christina Aguilera.

Pervez Musharraf, pentru prima oara in procesul pentru inalta tradare.

Fostul general si presedinte pakistanez Pervez Musharraf a sosit marti pentru prima oara la Tribunalul Special din Islamabad, insarcinat sa-l judece pentru inalta tradare, informeaza Mediafax. Aceasta prima infatisare in fata justitiei a fostului lider militar, aflat la putere intre lovitura de stat din 1999 si pana in 2008, este un eveniment istoric intr-o tara guvernata de foarte mult timp de catre dictatori militari, insa dintre care niciunul nu a fost judecat pana in prezent. Musharraf, .

Francois Hollande: Regimul Viktor Ianukovici este responsabil pentru violentele de la Kiev

Presedintele Frantei, Francois Hollande, considera ca regimul Viktor Ianukovici este responsabili pentru violentele de la Kiev si ca trebuie sa ofere dreptul la exprimare poporului, relateaza AFP. Violentele.

Christina Aguilera s-a logodit! Vezi aici cine este viitorul sot al cantaretei!

Anul 2014 nu ii aduce Christinei Aguilera un nou album cel putin pentru moment!), ci o schimbare majora in viata.

Oana Roman a devenit pentru prima oara mama

Oana Roman a nascut, vineri, o fetita de 2. 340 de kilograme, informeaza Click. Vedeta a nascut pentru prima data, prin cezariana, la o clinica privata din Bucuresti. Ea a preferat sa fie anesteziata local,.

Danone si-a redus profitul pentru prima oara in ultimii zece ani

Grupul francez Danone, cel mai mare producator de iaurturi din lume, a anuntat, pentru 2013, prima scadere a profitului sau anual din ultimul deceniu, vanzarile din Asia fiind afectate de o avertizare din partea unui furnizor privind riscuri de botulism prezentate de anumite produse, care s-a dovedit o alarma falsa.

CNADNR refuza sa dea 13 mil. euro pentru doua pasaje rutiere pe centura Aradului

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) nu va relua nici in acest an finantarea constructiei celor doua pasaje rutiere de pe centura Aradului DN 7), unde lucrarile au fost blocate de guvern in urma cu trei ani.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )