Libnet.ro
UNICEF

14:45

Christine Lagarde, confirmata la sefia BCE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Christine Lagarde, confirmata la sefia BCE

Fostul director al FMI preia la 1 noiembrie conducerea BCE Liderii UE au confirmat, vineri, numirea lui Christine Lagarde in fruntea Bancii Centrale Europene BCE), pentru un mandat de opt ani, care nu poate fi reinnoit, transmite Reuters, conform Agerpres. Christine Lagarde, fostul sef al Fondului Monetar International FMI), le-a multumit liderilor Uniunii Europene pentru numirea sa in functia de presedinte al BCE. continuă pe Ziarul Bursa

CHRISTINE LAGARDE: Este o onoare sa-i succed lui Mario Draghi la conducerea Bancii Centrale Europene

Christine Lagarde, fostul sef al Fondului Monetar International, a multumit liderilor Uniunii Europene pentru numirea ei in functia de presedinte a Bancii Centrale Europene BCE).

Christine Lagarde, numita oficial de liderii UE la conducerea BCE

Sefii de stat si de guverne europeni au numit-o in mod oficial, vineri, pe fosta directoare a Fondului Monetar International Christine Lagarde la conducerea Bancii Centrale Europene BCE), relateaza AFP.

Este oficial: Christine Lagarde a devenit prima femeie din istorie care va conduce Banca Centrala Europeana (FOTO)

Sefii de stat si de guvern din Europa au numit-o, vineri, in mod oficial, pe Chrstine Lagarde, fosta directoare a Fondului Monetar International, la sefia Bancii Centrale Europene, devenind astfel prima femeie.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )