Libnet.ro
UNICEF

16:30

CIFRE BNR PENTRU LUNA IULIE 2019: Soldul creditului neguvernamental a crescut cu 1,2%, fata de iunie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CIFRE BNR PENTRU LUNA IULIE 2019: Soldul creditului neguvernamental a crescut cu 1,2%, fata de iunie

Soldul creditului neguvernamental acordat de institutiile de credit a crescut in luna iulie 2019 cu 1,2% 1,4% in termeni reali) fata de luna iunie 2019, pana la nivelul de 262,641 miliarde lei, potrivit cifrelor transmise, ieri, de Banca Nationala a Romaniei BNR). continuă pe Ziarul Bursa

Soldul creditului neguvernamental a crescut in iulie cu 1,2%

Soldul creditului neguvernamental acordat de institutiile de credit a crescut in luna iulie 2019 cu .

IN LUNA IULIE: Depozitele populatiei si firmelor au crescut cu 8,8%

Depozitele bancare ale persoanelor fizice si juridice din Romania au inregistrat un avans de 8,8% in iulie 4,5% in termeni reali), fata de aceeasi luna a anului anterior, pana la 337,84 miliarde de lei 71,5 miliarde de euro), arata datele Bancii Nationale a Romaniei BNR), publicate luni.

Creditarea a accelerat in luna iulie

Creditele acordate populatiei si firmelor au crescut cu 7,9% 3,7% in termeni reali), in iulie, fata.

Business report: Prin programul O familie, o casa vor putea fi cumparate doar apartamente de doua camere. Cum a calculat guvernul; Previziuni sumbre pentru leu. Moneda nationala se va deprecia semnificativ in urmatoarele luni

Cum se explica cresterea vanzarilor si a preturilor apartamentelor din ultima luna. Potrivit datelor Agentiei Nationale de Cadastru si Publicitate Imobiliara, in luna iulie 2019, au fost vandute, la nivelul intregii tari, 50. 890 de imobile, cu 10. 683 mai multe fata de. Ce prima de pensie vor lua primarii lunar: exemple de calcul pentru cativa alesi. Nicolae Robu, primarul Timisoarei, care are in prezent un venit lunar de 6. 736 de lei, va incasa suplimentar, cand va iesi la pensie, suma de.

Loteria bonurilor fiscale, august 2019. Ce data si suma sunt castigatoare

Loteria bonurilor fiscale consta in extragerea aleatorie de numere, in vederea acordarii de premii in bani. Acestea pot fi acordate persoanelor fizice rezidente si nerezidente in Romania, detinatoare de bonuri fiscale care atesta cumpararea de bunuri sau servicii pe teritoriul Romaniei. Loteria bonurilor fiscale pentru luna august 2019 La aceasta extragere au participat doar bonurile .

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )