Libnet.ro
UNICEF

14:45

Cifre RECORD pe litoralul romanesc. Pentru prima data in ultimele doua decenii un milion de turisti viziteaza malul marii

B1 B1,
Cifre RECORD pe litoralul romanesc. Pentru prima data in ultimele doua decenii un milion de turisti viziteaza malul marii

Numar record de turisti pe litoralul romanesc. Potrivit unei estimari a Federatiei Patronatelor din Turism, este pentru prima data in ultimii 20 de ani cand au fost aproximativ un milion de. continuă pe B1

Fenomen neobisnuit, observat pentru prima data in stratosfera Terrei

Astronomii NASA au descoperit recent in stratosfera pamantului o schimbare bizara a vantului pe care nu au identificat-o timp de 60 de ani, de cand se fac masuratori. Fenomenul, numit.

Fenomen neobisnuit, observat pentru prima data in stratosfera Terrei

Astronomii NASA au descoperit recent in stratosfera pamantului o schimbare bizara a vantului pe care nu au identificat-o timp de 60 de ani, de cand se fac masuratori. Fenomenul, numit.

Planul prin care Uniunea Europeana va avea, pentru prima data, o armata proprie. Ce rol vor juca militarii romani

Amenintarea terorista, dar mai ales cea a Rusiei, i-au determinat pe liderii de la Paris si Berlin sa decida ca este momentul ca UE sa aiba propria sa forta militara, care pana acum a existat doar pe hartie.

Presedintele Frantei, Francois Hollande, pentru prima data in Romania

Presedintele Klaus Iohannis il va primi, marti, la Palatul Cotroceni, pe omologul sau francez, Francois Hollande, care se afla pentru prima data in vizita in Romania.

VIDEO Presedintele Frantei, Francois Hollande, pentru prima data in Romania. Incident in coloana oficiala: un politist a cazut de pe motocicleta

Presedintele Klaus Iohannis il primeste, marti, la Palatul Cotroceni, pe omologul sau francez, Francois Hollande, care se afla pentru prima data in vizita in Romania.

Statiunea de la Marea Neagra cu cei mai multi vizitatori in vara 2016. Atentatele teroriste au umplut litoralul romanesc

Pe litoralul romanesc a crescut numarul de turisti care si-au petrecut aici vacanta, sarbatorile sau doar un weekend. Statistica preliminara arata o crestere intre 11 si 15% fata de 2015, ceea ce indica un total de 1,1 milioane de vizitatori in statiunile de la Marea Neagra.

Asa mi-a dat mie prin cap. Nu e prima data cand am cautat solutii sa ma auda lumea. Pandele a explicat de ce s-a urcat pe catedra

Florentin Pandele, primarul din Voluntari, a explicat de ce a hotarat sa se urce pe catedra pentru a le vorbi elevilor la inceput de an scolar, conform aktual24. ro. M-am urcat cu picioarele pe.

Oamenii de stiinta au inregistrat pentru prima oara o conversatie intre doi delfini

Pentru prima oara, oamenii de stiinta au inregistrat doi delfini din Marea Neagra, in timp ce aveau o conversatie, ceva mai sofisticata decat ne-am astepta de la niste animale. Oamenii de stiinta stiu de ani buni ca delfinii au un limbaj foarte complex pe care il folosesc pentru a comunica unii cu altii, dar noul [].

US Open: Novak Djokovic vs Stan Wawrinka 7-6, 4-6, 5-7, 3-6/Wawrinka, invingator pentru prima data la New York

Stan Wawrinka, numarul 3 ATP, s-a impus pentru prima data la turneul de la US Open, dupa o finala spectaculoasa in fata lui Novak Djokovic, liderul mondial, scor 6-7, 6-4, 7-5, 6-3. De trei ore si 54 de minute a avut nevoie Wawrinka pentru a cuceri al treilea titlu de Grand Slam din cariera.

Prima zi de scoala. Ce fel de scoala?

Prima zi de scoala. incarcata de emotii, de revederea colegilor si prietenilor, reintalnirea cu zambetul cald al majoritatii profesorilor, poate si cu fiorul primului sarut, de revedere Cei mici, mici de tot, pasesc pentru prima data intr-o alta lume, lumea scolii.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )