Libnet.ro
UNICEF

10:15

Cine va conduce Antenele dupa arestarea lui Sorin Alexandrescu. Vezi mesajul Cameliei Voiculescu.

România Liberă România Liberă,
Cine va conduce Antenele dupa arestarea lui Sorin Alexandrescu. Vezi mesajul Cameliei Voiculescu.

Camelia Voiculescu, fiica patronului trustului Intact, a transmis un mesaj angajatilor sai, primul dupa arestarea directorului Antena Group, Sorin Alexandrescu. Fiica lui Dan Voiculescu le cere acestora sa ramana increzatori si uniti si sa-si pastreze energia. In cei 20 de ani de munca , in care am castigat cu seriozitate si profesionalism increderea publicului din Romania, in care am depasit nenumarate atacuri din partea celor care nu inteleg ca nu toti pot fi numarul 1, am devenit imuni . continuă pe România Liberă

Ce relateaza presa internationala despre arestarea lui Sorin Alexandrescu

Presa internationala taxeaza arestarea lui Sorin Alexandrescu. Stirea a aparut pe site-ul publicatiei New Europe, care trateaza politica din tarile Uniunii Europene. Jurnalistii scriu ca Alexandrescu a fost.

Subiectele zilei: Document care probeaza santajul. Ce scria Mitica Dragomir Antenelor, inainte de arestarea directorului Sorin Alexandrescu; Pe cine poate trage dupa el Dan Voiculescu; Povestea controversata a dictatorului turc: cum a ajuns un vanzator d

Ruprecht Polenz: Este evidenta forta excesiva folosita de politia turca impotriva manifestantilor. Deutsche Welle a solicitat un punct de vedere lui Ruprecht Polenz, seful Comisiei de Politica Externa din Bundestag. Doi romani gata sa se bata pentru a deveni presedintele Frantei. Doua figuri politice majore din Franta se pregatesc sa preia succesiunea lui Francois Hollande, din 2017.

Camelia Voiculescu, primul mesaj dupa arestarea directorului Antena Group: Prezinta echipa care va conduce compania in aceasta perioada

Camelia Voiculescu, fiica patronului trustului Intact, a transmis un mesaj angajatilor sai, primul dupa arestarea directorului Antena Group, Sorin Alexandrescu. Fiica lui Dan Voiculescu le cere acestora sa ramana.

Dan Voiculescu, dupa ce Romania TV a relatat ca a plecat din tara: Calatoresc frecvent, sunt si acum plecat, ma voi intoarce joi. Nu are nicio legatura cu Sorin Alexandrescu

Dan Voiculescu a reactionat pe blogul sau la informatiile difuzate de Romania TV duminica seara potrivit carora ar fi plecat din tara dupa arestarea directorului Antena TV Grup, Sorin Alexandrescu, afirmand ca este plecat dar ca acest lucru nu are legatura cu cazul Alexandrescu. Daca cineva crede ca ma ascund acum este fie prost, fie ticalos, scrie presedintele fondator al partidului conservator.

Pe cine poate trage dupa el Dan Voiculescu.

Motivarea arestarii pentru santaj a directorului general al Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, dezvaluie atat implicarea lui Dan Voiculescu si a fiicei sale, Camelia, ca actori interesati de evolutia incheierii contractului de 20 de milioane de euro cu RCSRDS, cat si amploarea participarii jurnalistilor grupului la astfel de practici. Printre participantii la santaj, cu sau fara voie, care vor fi audiati de procurorii anticoruptie in afara de Dan si Camelia Voiculescu) ar fi: Dan .

VIDEO Tribunalul Bucuresti judeca joi recursul lui Sorin Alexandrescu la decizia de arestare preventiva

Magistratii Tribunalului Bucuresti urmeaza sa judece, joi, recursul formulat de avocatii lui Sorin Alexandrescu, directorul Antena Tv Group, la decizia Judecatoriei Sector 1 de arestare preventiva pentru 29 de zile a acestuia, la solicitarea procurorilor DNA. Avocatul lui Alexandrescu, Gheorghita Mateut, a atacat cu recurs hotararea instantei inca de vinerea trecuta, la scurt timp dupa pronuntare.

Dan Voiculescu ar putea fi audiat in dosarul de santaj in care a fost arestat Sorin Alexandrescu, directorul Antena Grup

Posibile noi audieri in dosarul de santaj in care este arestat directorul Antena Grup, Sorin Alexandrescu. Printre cei vizati de procurorii DNA ar fi Dan Voiculescu si fiica sa Camelia, dupa ce numele celor doi.

Recurs in dosarul lui Sorin Alexandrescu. Managerul de televiziune, ARESTAT din cauza rezonantei sociale

Directorul Antena Group, Sorin Alexandrescu, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile dupa ce magistratii Judecatoriei Sectorului 1 au admis propunerea DNA de arestare, desi la dosar nu exista nicio proba a.

Recursul inaintat de Sorin Alexandrescu, directorul Antena Grup, se va judeca pe 6 iunie

Recursul inaintat de Sorin Alexandrescu, directorul Antena Grup, la masura de arestare preventiva pentru 29 de zile, va fi judecat de magistratii Tribunalului Bucuresti, in data de 6 iunie. Sorin Alexandrescu a.

Motivarea deciziei Judecatoriei Sectorului 1 in cazul arestarii lui Sorin Alexandrescu: Sunt motive temeinice care arata ca a comis santajul

Magistratii de la Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti au motivat decizia de arestare preventiva a sefului Antena Group Sorin Alexandrescu. in motivatia judecatorilor se precizeaza ca exista indicii.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )