Libnet.ro
UNICEF

08:46

Cine si cum completeaza un certificat de deces pentru un pacient cu Covid 19

Hotnews Hotnews,
 Cine si cum completeaza un certificat de deces pentru un pacient cu Covid 19

Teoriile conspirationiste si negationiste legate de COVID 19 invoca o ipotetica fasificare a cifrelor. Cea mai importanta dintre acestea este numarul deceselor. S-a afirmat inclusiv ca fie familia, fie medicul care intocmeste Certificatul Medical Constatator al Decesului CMCD), fie chiar spitalul primesc bani ca sa accepte COVID 19 drept cauza a mortii, scrie presshub. ro. Pentru a ne lamuri, o data pentru totdeauna si nu doar pentru aceasta boala am mers la sursa. Mai exact, la trei surse: Institutul National de Medicina Legala INML), Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov SABI) si Departamentul de Anatomie Patologica si Prosectura DAPP) din Spitalul Universitar Bucuresti SUB). continuă pe Hotnews

Testul minune pentru depistarea COVID-19: Permite oamenilor sa afle in 15 minute daca sunt infectati

Autoritatile din Marea Britanie incearca sa impiedice extinderea cazuriloe de coronvirus cu o noua strategie. Gasirea unor noi teste rapide pentru depistarea cazuriloe de coronavirus care sa poata fi.

Nu mai exista niciun loc liber pentru pacientii Covid la terapie intensiva la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi

Spitalul de Boli Infectioase Sfanta Parascheva din Iasi nu mai are liber niciun pat la Terapie Intensiva pentru persoanele infectate cu noul coronavirus, a declarat, joi, managerul unitatii medicale, Carmen Dorobat, citata de Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )